انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: اعمال تنظیمات سرور بر روی لوکال هاست
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام من یک سایت به زبان asp با برنامه visual web developerساخته ام
در بعضی از قسمت های سایت فرم ارتباط با کاربر قرار دادم حالا می خواستم که این فرم ها را در کامپیوتر خودم امتحان کنم (قبل از بارگذاری در اینترنت) اما با پیغام خطا که تنظیمات سرور انجام نیست مواجه شدم
iis را هم برروی سیستم نصب کردم اما جواب نداد حالا چه طور تنظیمات سرور رادر کامپیوتر تکمیل کنم
visual web developer و همچنین visual studio البته اگر از نسخه 2005 و یا 2008 استشفاده میکنیدبه طور پیش‌فرص بدون نیاز به iis و با استفاده از سرور داخلی خود صفحات شما را تست و دیباگ میکند. البته در این سرور داخلی SMTP mail server وجود ندارد و اگر نیاز به ارسال ایمیل توسط سرور مجازی داشتید باید از iis استفاده کنید.
در مورد تست با iis اگه خواستی بگو تا توضیح بدم.
با تشکر که پاسخ دادی
اما نه منظور من فرم های ارتباط با کاربر بود مثل فرم suggestion که خودم بتونم ارسال کنم
اما با پیغام خطا مواجه می شم ( به خاطر تنظیم نبودن سرور)
در ابتدا بهتره مطمئن شید که IIS تان Run است
شما اگر میخواهید از تنظیم (فعال بودن) IIS تان مطلع شوید در Internet Explore آن را تست بگیرید و یا ip ی 127.0.0.1 را وارد نمایید یا localhost را ، در صورتی که مشکل از IIS نباشد 2 صفحه یکی به عنوان start و دیگری help باز می شود ، اگر نشد بدانید iis تان نصب نیست یا با مشکل موجه است
اگر مشکلی نداشت بهتره ایرادی که میگیره و متن دقیق آتن را قرار بدید تا بشه راهنمایی نمود.
البته یادتان باشد باید در فایلهایتان در پوشه www باشد یا در Virtual Directory .
مرجع آدرس ها