انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: مشکل فارسی نویسی در dreamweaver 8
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام
من با مشکل فارسی نویسی در dreamweaver 8 مواجه هستم . در واقع حروف فارسی با هر encode مشخصی حتی utf-8 هم فقط به شکل علامت های سوال نمایش داده میشه . آیا افزونه ای برای حل این مشکل وجود داره ؟
من فايلي رو براي شما ضميمه مي كنم كه به عنوان صفحه ي پيشفرض مي تونيد از اون استفاده كنيد ، تا وقتي كه متن هاي شما به زبان فارسي هم باشن و با متن انگليسي تنها (بدون حروف فارسي) سند خودتون رو ذخيره نكنيد ، قابليت فارسي نويسي پا بر جا مي مونه.

در اصل مشكل مربوط به ذخيره شدن فايل شما به صورت ansi هستش كه در صورتي كه كاراكتر فارسي در سورس كد شما نباشن ، اين نرم افزار فرمت ذخيره ي فايل رو از utf-8 به ansi تغيير مي ده.

موفق باشيد.
سلام jtiran !من (در مشکل فارسی نویسی دریم ویور) فایل ضمیمه index.htm را دانلودکردم اما نمی دانم چطور به عنوان صفحه پیش فرض قرار بدهم ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.
دقیقا منهم با این حرف موافقم درسته مشکل به این مربوط میشه که سیستم بطور خودکار utf را به ansi تبدیل می کنه اما وقتی فارسی مینویسی اینکار رو انجام میده.
منهم نمی دونم چه جوری رفعش کنم
مرجع آدرس ها