انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: چگونگی انتقال پروژه ASP بر روی هاست
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
من تازه با این انجمن آشنا شدم اما پس از 3 الی 4 ساعت مرور مطالب آن حدود نیمی از مشکلاتم حل شد
واقعا وب سایت باحالی دارید .

برسیم به مشکل اصلی
من وب سایتم را با استفاده از visual studio 2008 طراحی کردم ولی نمی دونم چه طوری آن را روی هاست انتقال بدم
خود visual studio نیز ابزاری به نام copy web site را دارد ولی کار خاصی انجام نمی دهد و فقط کل فایل ها را در مسیر مقصد کپی می کند
وقتی هم کل فایل های برنامه را در iis کپی می کنم برای اجرا با پیغام

XML Parsing Error: not well-formed
Location: http://localhost/testupload/UserAdministratorAdd.aspx
Line Number 1, Column 2:<%@ Page Language="VB" MasterPageFile="~/MasterMain.master" AutoEventWireup="false" CodeFile="UserAdministratorAdd.aspx.vb" Inherits="UserAdd" title="Untitled Page" %>

مواجهه می شوم

دوستان اگه بشه کلا توصیح بدید برای اجرای پروژه روی iis و یا هاست چه کاری باید انجام بدیم
و اگه از ajax UpdatePane
استفاده کرده باشیم چه فایل هایی را باید به هاست انتقال دهیم.

با تشکر فراوان

خوشحالم که انجمن های فارس وب برای شما مفید بوده ، لازمه به چند نکته اشاره کنم ، لطفاً مباحث رو با عناوین مناسب و در انجمن مربوطه مطرح کنید (شما در بخش php عنوان کرده بودید) و کد ها رو به صورتی که پست شما ویرایش شده در تگ code قرار بدین.

یکی از دوستان شما در فارس وب در اولین فرصت به این سوال پاسخ خواهد داد.
موفق باشید.
mehran20_200 عزیز
ورودتون به انجمن ها رو تبریک می گم و خوشحالم که برایتانمطالب مفید بوده ...
وقتی شما از .net 2008 استفاده می کنید احتیاج به IIS ندارید و کافی است با خود net 2008. آن را Run نمایید. لزوم بودن IIS برای net 2003 الزامی بود ولی بعد از آن نه.
برای پابلیش هم کافی است کل فایل های پروژه تان را به Ftp تان منتقل کنید با هخر روشی که تمایل دارید و باز هم نیازی به net 2008. نیست.
فقط باید مطمئن باشید که جایی که خدمات ازش گرفتید net framework 3.5. را پشتیبانی کند و احتمالا ایرادی که به شما می دهد به همین دلیل است.
برای Ajax هم کافی است سرورتان آن را ساپورت نماید.

امیدوارم با این توضیحات مشکلاتان حل شود.
مشکل حل شد
با تشکر
سلام دوستان!
آقا mehran20_200 من هم مشکل در اجرای سایت های نوشته شده با دات نت رو دارم. می خواهستم بدونم که مشکل شما چگونه حل شد و ایراد از کجا بود.
سلام دوست عزیز moho_bp

ورود شما را به انجمن تبریک می گویم.

باید بگویم که مشکل من به طور اساسی حل نشد. اما توانستم سایتم را با کلی دردسر آپلود کنم
چند مورد از کارهایی که کردم را می گویم.
1- من به شخصه به جز کامپونت های دات نت از هیچ کامپونت خاصی استفاده نکردم(اگر این کار را می کردم روی سرور هنگام رجیستر کردن ان کامپونت با خطا مواجه می شدم.)
2- تمامی فانکشن هایی را که در یک فایل مرجع گذاشته بودم درون کلییه صفحات کپی کرم و از آن ها به صورت داخلی استفاده می کنم.
3- خود استادیو هنگام لینک کردن فایل ها با مسیر جاری عبارت ~ را به اول آدرس اضافه می کند که آن را حذف کردم

تقریبا می توان گفت با کلی دردسر و سرهم بندی آپلود کردم

اما خود استادیو این امکان را داره که کل dll ها و فایل های استفاده شده را یک جا جمع کنه و سورس صفحات را نیز درون dll قرار بده
Build>publish web site

اگه از این استفاده کنی خیلی عالیه اما من وقتی از این ابزار استفاده می کنم دیگه سایتم بالا نمیاد و کلی خطای عجیب و قریب می ده

اگه راه حل این مشکل را پیدا کنی خیلی عالی هستش
مرجع آدرس ها