من يه سوال داشتم اينكه من مي خوام رنگ زمينه صفحه از اول صفحه تا پايين صفحه از پر رنگي به صورت كمرنگ در بياد.چه جوري بگم مي خوام رنگ زمينه از رنگ معمولي به سمت كم رنگي متمايل بشه.اميدوارم متوجه شده باشيد!كدشو ميخوام.ممنون ميشم جواب بديد!
باید با کمک جاوا اسکریپت بنویسی
یه نمونه برات پیوست کردم
[ضمیمه به دلیل عدم ارتباط به موضوع حذف شد]
ولي من با css شنيدم ميشه.
من كل رنگ پس زمينه رو مي خوام. به هر حال ممنون از جوابت.لطف كردي
mehran20_200 عزیز ، اگر به عنوان موضوع دقت کنید ، می بینید که مربوط به ایجاد زمینه ی طیف رنگی توسط CSS هستش ، نه جاوا اسکریپت ، با این حال پیشنهاد می کنم تاپیکی تحت عنوان "ایجاد زمینه به صورت طیف رنگی با جاوااسکریپت" در بخش کدهای جاوا اسکریپت ایجاد کنید و فایل مربوطه رو در اون قسمت پیوست کنید.
جهت ایجاد زمینه به صورت طیف رنگی می بایست ابتدا مسیر طیف (افقی یا عمودی) مشخص بشه ، بر اساس این مسیر در فتوشاپ پرونده ای با طول و عرض مناسب ایجاد می کنیم.
در صورتی که قصد دارید این طیف عمودی باشه (بالا به پایین یا پایین به بالا) پرونده ای به طول 1 (Width) و عرض 779 (Height) پیکسل در فتوشاپ باز کنید و توسط Gradient Tools و رنگ های از پیش تعیین شده به صورت عمودی از بالا به پایین و یا برعکس کشیده و عکس حاصل رو به فرمت GIF خروجی بدین.
بعد از انجام این عمل لازم هستش که توسط css عکس حاصل رو به صفحه ی وب منتصب کنیم ، برای این کار از دستور css زیر برای بخش body استفاده می کنیم:
body {
background: url(vertical-bg.gif) repeat-x;
}
که شما می بایست به جای vertical-bg.gif آدرس اینترنتی عکس مربوط به زمینه رو جایگذاری کنید.
در مورد ایجاد زمینه با طیف افقی هم برعکس عمل بالا رو انجام می دیم. 2
فایل (عکس + فایل HTML) رو برای آشنایی بیشتر شما با اجرای این عمل ضمیمه می کنم.
موفق باشید.