من یه پروزه فروشگاه الکترونیک دارم
می خوام وقتی تو صفحه اول روی یه سطر از گرید ویو کلیک کردم و لینک اضافه به سبد خرید رو که من روی گردید ویو صفحه اول قرار دادم, فشردم . اطلاعات اون سطر به صفحه بعد انتقال پیدا کنه
من با edit tempelate شکل ظاهری گرید ویو رو تغییر دادم
در واقع می خوام کل اطلا عاتی که تماما مشخصات اون کالا در اون سطر هست به یه صفحه دیگه یعنی سبد خرید انتقال پیدا کنه و داخل گرید ویوی اون صفحه نمایش داده بشه
خواهش میکنم برام یه نمونه کد بذارید تو خیلی از سایتها این سوال مطرح کردم اما کسی بهم جواب نداد یعنی فقط میگن چی کار بکن اما من خیلی تازه کارم برای فهم نیاز به کد دارم کداش با #C چی میشه
hrml عزیز
شما برای اینکه به نتیجه دلخواهتان برسید باید چند تا کار زیر رو انجام بدید
- دکمه یا لینکی می خواهید که به صفحه دوم Redirct شه
- دیتا گریدتون باید یک id یا مقدار یونیک رو در فیلداش داشته باشه که با استفاده از اون دیتا گرید در صفحه دوم پر شه
- Session ی لازم دارید که اطلاعات id دیتا گرید اول رو نگهداره
- و نهایتا Query که دیتا گرید دومتون رو پر کنه و نمایش بده
من هر کدوم از مراحل رو با کد براتون می گم به این امید که مشکلتون حل شه هر کجاش که مشکل داشتید تو این تاپیک بپرسید
(قبلش بگم گذاشته کد کاره راحتیه مهم اینه که شما هم کد رو کامل متوجه شید که بعدا بتونید استفاده کنید، احتمالا دوستان هم برای همین فقط راع رو گفتن ... ماهی گیری یاد بگیرید بهتره)
حالا توضیحات :
بهتره دکمه Select دیتا گرید رو به عنوان دکمه ای که بهصفحجه بعدی می ره انتخاب کنید در غیر اینصورت ابتدا باید Row ی دیتا گرید انتخاب شه و بعد دکمه ی رفتن به صفحه بعد رو بزنید.
بر روی دکمه کد زیر رو می نویسید :
Label lbltemp = (Label)GridView1.SelectedRow.FindControl("Label1");
Session.Add("productid", lbltemp.Text);
Response.Redirect("Product.aspx");
در توضیح باید بگم چون از template استفاده کردید باید از دستور FindControl کنید و نام Labelی ک در آن شماره محصولتان نمایش داده می شود را به آن بدهید.
سپس مقدار آن را در Session ریخته و به صفحه بعد Redirect می کنید.
حال در صفحه دوم کافی است Query تان را با پارامتر بنویسید و مقدار آن را از Session بخوانید.
نمونه ای از این کد رو در زیر من براتون attach کردم ببینید اگه مشکلی بود بگید که باهم حل کنیم.
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
دوست من مشکل من همچنان باقیست
من یه تصویر از گرید ویو ضمیمه کردم یه نگاه بهش بندازید
دوست عزیز
کدوم بخش از مشکلتون هنوز باقی مونده ، اگر مثالی که پیوست کردوم رو دیده باشید اطلاعات گرید ویو اولی را در صفحه دوم به صورت کامل نمایش می دهد . دقیق تر بگید مشکلتون چیه ؟ در کدوم بخش مشکل دارید ؟
ببین من دیگه اینجا سلول ندارم فقط یه سطر که مثلا لیبل اون به مقدار fname جدول sql بایند شده
و link اضافه به سبد خرید هیچ جایی بایند نشده
من میخوام وقتی روی اضافه به سبد خرید میزنم ایدی اون سطر از گرید ویو پیدا بشه و بتونم تو جدول sql خودم تعیین کنم این id متعلق به کدوم کلید در جدولم که تو صفحه دوم با توجه به این کلید که اسمشfcode هست اطلا عات رو نشون بدم
hrml عزیز
شما به هر صورت باید مشخص کنید که کدام یک از محصولاتتان انتخاب شده است ، زمانی که روی اضافه به سبد خرید کلیک می نماید از Datagridview1.SelectedRow.FindControl استفاده کنید ، اگر تنها نام محصول است . شما می بایست ابتدا Id را پیدا کرده و به صفحه دوم بروید.
یا من دقیق متوجه ایراد شما نمی شوم یا شما بد ایرادتان را شرح می دهید ، چون فغرقی نمی کند شما چه اطلاعاتی در گریدتان نمایش داده شود با استفاده از SelectedRow و FindControl به آن ها به راحتی دسترسی دارید....