انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: درخواست راهنمایی در مورد اتصال به درگاه بانک سامان توسط PHP
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
برای راه اندازی پرداخت آنلاین با بانک سامان میشه یک مثال خیلی خیلی ساده بزارید اینجا :

به طوری که مثلاً فرض بر این میگیریم قرارداد بستیم با بانک و اسکریپتو + یوزر پسورد هم بهمون دادن ،

( من خودم تا یه جاهایی اطلاعات دارم در این مورد ) اگر کسی اطلاعات کامل تری داره بگه و با هم یک نمونه عالی و کارآمد در بیاریم

ممنون
سلام
بانک سامان یک راهنمای فنی کامل ایجاد کرده است که از اینجا قابل دریافت است:
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
موفق باشید
دوست عزیز این فایل یک فایل راهنما هست و یک مقدار هم مشکل بود و زیاد پیچونده مسئله رو .
اگر به محتوای پست من بیشتر دقت کنید مفهوم کار رو بیشتر متوجه میشید من دنبال این PDF نبودم در خر صورت منتظر همکاری دوستان هستم .
یکی از دوستان که اطلاعات راجبه راه اندازی این سرویس بر روی سایت داره اطلاعات بزاره که نحوه کار اسکریپت به چه صورتیه و اینکه از طرف فروشنده چه دیتابیس و جداولی باید ساخته بشه در سایتش و اینکه کذوم فیلدها به سایت بانک سامان فرشتاده میشه و الی آخر و بعد با همکاری هم یک سیستم ساده راه اندازی میکنیم
ممنون دوستان
اگر کسی از مدیران و کاربران قادر یا مایل به انجام این کار نیست اعلام کنند که در صورت عدم تمایل این تاپیک قفل شود و این موضوع در فروم های دیگر مطرح شود ؟؟
سلام و تشکر به خاطر انجام فعالیت های مثبت شما
این بخش مثلاً مدیریت داره ؟ بازدید پست به 90 تا رسیده کسی نیست رسیدگی کنه ؟؟
جناب Winter شما که مدیر انجمن این بخش شدی خواهشاً برای همکاری یک مقدار بیشتر تلاش کنید .
من در بیشتر پست دیدم مدیر سایت ( بنیانعالم ) شرکت میکرده و دوستان رو یاری میکرده اما این بار کسی نیست رسیدگی کنه !
abedi98 عزیز ، از شما بعیده ، شما در انجمن ها بیش از 40 پست دارید فکر می کردیم به اندازه ی کافی با انجمن ها و فرهنگشون آشنایی دارید ، ولی تذکر چند نکته با توجه به این پستاتون لازمه :

- طبق قوانین انجمن ها شما اجازه ی فعالیت با دو نام کاربی متفاوت را ندارید ...
- در انجمن ها اگه کسی جواب سوالی رو ندونه اعلام نمی کنه بلکه کاملا برعکسه اگر کسی جوابی رو بدونه به شما کمک می کنه پس جمله ی "اگر کسی از مدیران و کاربران قادر یا مایل به انجام این کار نیست اعلام کنند" شما کاملا بی معنی است...
- فرهنگ انجمن ها را به کلی به فراموشی سپردید؟؟
-- طبق بخش 4 : زماني كه يك كاربر سوالی را مطرح نمود ، بدون ارسال مجدد ؛ مي بايست تا دريافت پاسخ از ديگر اعضاء منتظر بماند ، در صورتی که درخواست وي بي جواب ماند ، به این معنی است که کسی پاسخ سوال وی را نمی داند ، کاربر در این حالت موظف است پاسخ را در جائی دیگر جستجو کرده و پس از حصول ، نتیجه را در همان انجمن برای گسترش اطلاعات دوستانش باز گو نماید .
-- طبق بخش 3 - اعضا می بایست در کمال احترام منظورشان را بیان کنند و از طعنه و نیش و کنایه پرهیز کنند .
- نهایتاً فعاليت در انجمن ها صرفاً به جواب رسيدن نيست، بلكه هر كاربر موظف است جهت پويايي انجمن ها اطلاعاتي رو به انجمن ها برگردونه

فکر می کنم هر کدام از این دلیل ها برای ممنوع کردن کاربری کافی باشد ، ولی به دلیل تعداد پست های شما تنها به تذکری کفایت شده ، لطفا در استفاده از انجمن ها دقت بیشتری نمایید و این را به عنوان تذکری تلقی نمایید.
خبری از کسی نشد ، این دوستمون هم اسمش خط خورد تو سایت

خوب من برای شروع اسکریپت پرداخت آنلاین رو میزارم

ضمیمه شده
اول عذر خواهی به خاطر پست های مکرر بنده
دوم اینکهههههه ... (
طبق قوانین انجمن ها شما اجازه ی فعالیت با دو نام کاربی متفاوت را ندارید ...

دوست عزیز من همیشه با VPN کانکت میشم و وقتی هم این پست رو دادم تهران نبودم و کلاً دلیلی نمیبینم که بخوام به 2 تا نام کاربری تو سایت لاگین باشم .)

پس شما یا یکی دیگر از مدیران سایت پست های کل این سایت رو پاک کنن و فقط درخواست اول من تو سایت بمونه که خودم استارت این کار رو بزنم تا ببینیم بقیه دوستان همکاری میکنند یا نه !

ممنون ، موفق باشید
abedi98 عزيز؛ پست ها در انجمن هاي فارس وب به هيچ وجه پاك نمي شن، تا تجربه اي براي ديگر كاربران باشه .

با اين حال شما مي تونين موضوع جديدي ايجاد كنيد و در اون دقيقاً مشخص كنيد كه درخواست راهنمايي در بخش خاصي داريد و يا تقاضاي همفكري با دوستان داريد، اين تاپيك قفل شد.

با سپاس.
مرجع آدرس ها