انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: چگونگي گزارش گيري از اجراي توابع ، كلاس ها و متغيرها در PHP
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
می خواهم بدانم که فایل ( کد php ) من چه کلاسها و فاینکشن ها و متغییر هایی را فراخوانی می کنه؟

نیاز به یک ابزار دارم که کار های زیر را انجام بده

مثلا برای یک صفحه php
تمامی کلاسهای مورد استفاده چه داخل و چه خارج از صفحه را گزارش بده
تمامی فاینکشن هایی که چه از کلاس یا مستقل یا خارج از کد فراخوانی شده را گزارش بده
تمامی variable های مورد استفاده در کد را با ذکر محل گزارش بده
سلام دوست عزیز
به ترتیب می تونید از این توابع استفاده کنید:

get_declared_classes void )
get_defined_functions void )
get_defined_vars void 

البته توجه کنید که این توابع اطلاعات کلاس ها متغیر ها و توابعی رو می دهند که یا در خود صفحه هستند یا در صفحه ای که فراخوانی شده اند به علاوه ی کلاس های سیستمی.
موفق باشید[/php]

فکر کنم Nusphere PhpEd این کار رو میکنه.دارم روش کار می کنم شما هم همکاری کنید
دوست من؛ لطفاً نظراتتون رو با شك و شبهه بيان نكنيد.

نرم افزار NuSphere PhpED در حقيقت يك نرم افزار طراحي و ويرايشگر كد php هستش كه شامل ابزارهايي براي ديگر اجزاء صفحه وب هم مي شه.

اين نرم افزار 2 ابزار به نام هاي DBG Debugger و Php Profiler داره كه براي عيب يابي و نمايش سرعت اجراي دستورات در يك صفحه php كاربرد داره.

در حقيقت گزارش دهي در مورد اين نرم افزار اونطور كه منظور شماست وجود نداره و فقط ليست درختي توابع و كلاس ها و ... ؛ همانند ويرايشگر هاي ديگر php ؛ از بخش Code Explorer اين نرم افزار قابل دسترسي هستش و به معناي گزارش گيري نمي تونه باشه.

كلاس Report PHP رو ببينيد: ([ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]) ؛ احتمالاً شما چيزي شبيه به اين براي PHP انتظار داريد.
با سپاس.

اسكريپت ديگري رو ضميمه كردم؛ اميدوارم براي اجراي هدفتون موثر باشه.
مرجع آدرس ها