انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: نمايش فلش تمام صفحه در انواع وضوح نمايش
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
از پاسخ شما متشکرم.خوشبختانه تونستم مشکل وسط چین کردن و رنگ آمیزی زمینه را با یک رنگ خاص مثلا مشکی حل کنم. اما دو تا از سوالام هنوز باقی مونده. یکی اینکه چطوری با کد Html میتونم واتر مارکی را ( مثلا فایلی بصورت JPG که بصورت واتر مارک طراحی شده ) را در پشت صفحه قرار بدم تا مابقی صفحه را که معمولا سفید هست را پر کنه.آدرس سایت اینه : [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] در این سایت وقتی وارد صفحه فارسی یا انگلیسی میشید اون صفحه سفید پشت را میخوام تغییر بدم.
دومین سوالم اینه که آیا من که این صفحات را با رزولوشن 1024 در 768 طراحی کردم .میتونم در فلش یا با کد Html کاری کنم تا این صفحه با هر رزولوشنی برای بیننده بطور اتوماتیک Resize بشه؟ باز هم از شما متشکرم.
همونطور كه مي دونيد هدف انجمن ها حل مسائل يك نفر نيست و مباحث براي رجوع وبمسترها و طراحان وب آينده بايگاني خواهد شد، پس اگر امكان داره روش حل مشكلتون رو در ادامه ي تاپيك قبلي شرح بدين.

سوال اولتون مربوط به مباحث عمومي طراحي وب مي شه كه مي بايست تاپيكي جديد و مجزا براي اون باز كنيد؛ دقت داشته باشيد كه براي هر موضوع يك تاپيك جدا باز كنيد؛ تا از پراكندگي بحث جلوگيري و دسترسي كاربران آسون تر باشه.

و اما سوال دوم در مورد تغيير اندازه فيلم فلش بر حسب وضوح صفحه نمايش كاربر؛‌ نكته ي مهم اين هستش كه خصيصه هاي نمايش شما توسط دستورات جاوا اسكريپت تنظيم شده، پس جهت تغيير اين خصيصه ها مي بايست تغييرات رو در كدهاي جاوا اسكريپت اعمال كنيد، با اين حال روش كار رو بر مبناي تگ <OBJECT> توضيح مي دم:

1 - خصايص height و with رو به جاي مقدار دهي مطلق، از مقدار دهي نسبي استفاده كنيد؛ بهترين مقدار 100% هستش، پس اين مقادير رو به درصد تعيين كنيد.
2 - براي اينكه فيلم ما تمام صفحه رو پر كنه، فاصله هاي دور صفحه ي وب رو توسط css به صورت زير حذف مي كنيم:

body {
  margin: 0;
}

جهت نمايش فيلم بدون تغيير اندازه ي يكسان خصيصه ي scale رو بر روي noscale تنظيم كنيد.

اينطور كه پيداست شما از نرم افزار SWiSH Max استفاده كردين ؛ در آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] راهنمائي بسيار كاملي با استفاده از action script در SWiSH Max در اين مورد ذكر شده؛ البته اين كار با استفاده از جاوا اسكريپت هم عملي هستش.

موفق باشيد.

ضمن تشکر از جواب شما. ببخشید من یکمی آماتورم وبه همین جهت اشتباها تاپیک جدیدی باز کردم.
و اما در ادامه سوال قبلی این تگ margin را در کدام قسمت فایل Html اضافه کنم؟ فایل Index.Html را ارسال میکنم. لازم به توضیح است که من سایت را تماما با فلش طراحی کردم.
همونطور كه مي دونيد شيوه نامه ي CSS از نوع Embedded بين تگ HEAD نوشته مي شه، بنابراين مي بايست طبق اين اصل عمل كنيد:

<style rel="stylesheet"  type="text/css">
body {
  margin: 0;
}
</style>

مرجع آدرس ها