انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: Google Search
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
دوستان من میخوام یک صفحه داشتم که فقط یک textbox داخلش هست با یک Submit
و میخوام مانند یک جستجوگر عمل کنه این صفحه اما به صورتی که

مثلاً من صفحه اصلیم word.php هست و یک چیزی سرچ میکنم و این صفحه میره تو سایت گوگل این چیزی که شما زدی سرچ میکنه ولی در سایت خودت مثلاً صفحه result.php خروجی رو نمایش میده

اما خروجی رو به صورتی نمایش بده که اطلاعاتی از سایت گوگل نمایش داده نیشه به جز Pageing ( 1-2-3-4-5-6-...) منظورم صفه بندی بود

اسکریپت برای این کار زیاد هست اما بیشتر اسکریپت ها با API گوگل کار میکنن و نیاز به Google Search API Key دارن که نفهمیدم باید از Key رو از کجا به دست بیارم و اینکه توابع گوگل و کدهاش برای ایران تحریمه

ممنون یشم دوستان راهنمایی کنن
كليد API گوگل از آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] قابل دريافت هستش اما نه براي IP هاي ايراني، به همين ترتيب استفاده از اين قابليت غير ممكن هستش، البته من اين قسمت رو درست متوجه نشدم، اما فكر نمي كنم راه ديگه اي براي ارتباط با گوگل براي جستجو باشه.

abedi98 نوشته است:
اما خروجی رو به صورتی نمایش بده که اطلاعاتی از سایت گوگل نمایش داده نیشه به جز Pageing ( 1-2-3-4-5-6-...) منظورم صفه بندی بود

دارم سعی میکنم با Curl این کارو انجام بدم
امکانش هست شما در مورد توابع Curl توضیحی بدید و کلاً طریقه استفاده از این توابع رو شرح بدید ؟؟؟
توضيحات تمامي توابع مورد نظر شما به همراه مثال هاي جامع در آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] موجود هستش، در واقع توضيحات اونها وقت و توان زيادي رو مي طلبه، با اين وجود چنانچه در استفاده يكي از اونها دچار مشكل شدين يا با بخش هاي مبهمي روبرو شدين در بخش php فارس وب مطرح كنيد.

موفق باشيد.
مرجع آدرس ها