انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: سوال در مورد چگونگی ساخت یک فرم در فلش
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام. خسته نباشد.
میخواستم درون صفحه ساخته شده با فلش فرمی را قرار بدهم که اطلاعات را بصورت فارسی دریافت کرده و هنگامیکه کلید submit فشرده شد. فرم مذکور را به آدرس ایمیلی بفرستد. چطور میتوانم این کار را انجام دهم؟
متشکرم
نرم افزارهاي مخصوص انجام اين كار (بر حسب زبان تحت سرور شما) وجود دارن كه مي تونن مشكل شما رو حل كنند،‌ همانند CoffeeCup Flash Form Builder.

لطفاً بيشتر توضيح بدين كه فرم شما، فرم مخصوص تماس با هستش و يا زبان تحت سرور خاصي استفاده مي كنيد و يا اينكه قصد داريد پس از ثبت فرم نرم افزار فرستادن ايميل (Outlook Express) آماده ي فرستادن ايميل بشه؟
ممنون از پاسختون. در اولین مرحله می خواهم ساده ترین کار با این فرم انجام بشه یعنی پس از Submit کردن اطلاعات درون فرم به آدرس ایمیلی که مشخص می کنم فرستاده بشه.لازم به توضیحه که من تماما از فلش برای طراحی سایت استفاده کردم.ترجیحا اگر با فلش بشه انجام داد بهتره.
NASA804 عزیز
شما باید از یه برنامه جانبی کنار Flash استفاده نمایید برای ارسال ایمیل ، از برنامه ای مثل asp یا PHP که آموزش ارسال ایمیل با استفاده از PHP در پست "[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] " شرح داده شده ، احتمالا کمکتون می کنه .
سلام.
میشه به من بگین چگونه یک کلیپ را در وب برای دانلود قرار دهم.(لطفا ساده بگویید.)
مرجع آدرس ها