چهارشنبه 16 بهمن 1387, 3:22 بعدازظهر
دوشنبه 21 بهمن 1387, 1:35 بعدازظهر
متوجه منظورتون نشدم ، کدها Html رو بعد از ساختن؟ اونم از تو کد ؟
شما به صورت معمولی می تونید از کدها رو ببینید ولی تو کد فکر نمی کنم .
شما به صورت معمولی می تونید از کدها رو ببینید ولی تو کد فکر نمی کنم .
دوشنبه 21 بهمن 1387, 7:47 بعدازظهر
حالا میشه بفرمایید که میخواید با این کد تو سرور چکار کنید.
(سؤالی که واسم پیش اومده اینه که چیکار میشه کرد باهاش!)
(سؤالی که واسم پیش اومده اینه که چیکار میشه کرد باهاش!)
سه شنبه 22 بهمن 1387, 9:37 بعدازظهر
با استفاده از کدهای html می شه جدولی را ساخت و از کلاس های .net خواست که آن را تبدیل به اکسل کنتد.
من تا حالا به صورت دستی این جدول را می ساختم و سپس تبدیل به اکسل می کردم
حالا با گزارشی روبه رو شدم که دارای سر برگ و پا برگ است و هر سطر دارای چند حالات و رنگ های مختلف( خلاصه نمی شه دستی آن را ساخت)
می خوام ابتدا آن را به وسیله GridView بسازم و پس از این که در سرور کد نهایی html تولید شد بیام و آن را به کلاس های مربوطه بدم تا به اکسل تبدیلش کنند.
امید وارم متوجه شده باشد و من هم راه حلی برای این کار پیدا کنم چون واقعا کارم بهش گیر افتاده.
مرسی
من تا حالا به صورت دستی این جدول را می ساختم و سپس تبدیل به اکسل می کردم
حالا با گزارشی روبه رو شدم که دارای سر برگ و پا برگ است و هر سطر دارای چند حالات و رنگ های مختلف( خلاصه نمی شه دستی آن را ساخت)
می خوام ابتدا آن را به وسیله GridView بسازم و پس از این که در سرور کد نهایی html تولید شد بیام و آن را به کلاس های مربوطه بدم تا به اکسل تبدیلش کنند.
امید وارم متوجه شده باشد و من هم راه حلی برای این کار پیدا کنم چون واقعا کارم بهش گیر افتاده.
مرسی
چهارشنبه 23 بهمن 1387, 1:45 قبلازظهر
خوب دوست من روشهای راحتتری هم هست ، می تونید از Microsoft Report View استفاده کنی یا Crystal Report که خودشون امکان ذخیره به صورت فایل اکسل یا pdf رو دارن .
یا از کد زیر برای تبدیل به XML استفاده کن که بعد با اکسل باز کنی :
یا از کد زیر برای تبدیل به XML استفاده کن که بعد با اکسل باز کنی :
dv.Table.WriteXml("نام فایل");
dv نام Detaview یه که با اطلاعاتمورد نظر شما (به عنوان نمونه اطلاعات DataGrid) پر شده است.
پنجشنبه 24 بهمن 1387, 1:15 قبلازظهر
سلام دوست عزیز
از راهنمایی شما خیلی ممنون
از Crystal Report استفاده نمی کنم چون روی بسیار از سرور های اشتراکی وجود ندارد
از Report هم نتونستم استفاده کنم و آن را با بانک اطلاعاتی وصل کنم و گذارش های پیش رفته بگیرم
از راهنمایی شما خیلی ممنون
از Crystal Report استفاده نمی کنم چون روی بسیار از سرور های اشتراکی وجود ندارد
از Report هم نتونستم استفاده کنم و آن را با بانک اطلاعاتی وصل کنم و گذارش های پیش رفته بگیرم
dv.Table.WriteXml("نام فایل");
این دستور نیز تنها در dataset وجود دارد و در خواص GridView نتونستم اون را پیدا کنم
فکر کنم آخر سر مجبور شوم در طرف کلاینت کدهای ایجاد شده را به سرور ارسال کنم و سپس کد ها را تبدیل به اکسل کنم
به هر صورت خیلی ممنون
اگه باز هم نظری داشتید خوش حال می شم مطرح کنید
پنجشنبه 24 بهمن 1387, 4:14 قبلازظهر
اگه بگید مشکلتون با Microsoft Report چیه شاید بشه حلش کرد چون من با اون زیاد گزارش نوشتم . یه آموزش ساده از اون رو هم در پست [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] گذاشتم شاید کمکی بکنه بهتون
در مورد اینکه dv شما از چه Object ی برای پر کردنه دیتا گریدتون استفاده می کنید ؟ فکر کنم پر کردن ds حتی با یه اجرای مجدد کوئری راحت تر از کد نویسی حوندن کد HTML باشه.
در مورد اینکه dv شما از چه Object ی برای پر کردنه دیتا گریدتون استفاده می کنید ؟ فکر کنم پر کردن ds حتی با یه اجرای مجدد کوئری راحت تر از کد نویسی حوندن کد HTML باشه.