انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: 80 افكت متن در فتوشاپ
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
تاحالا خيلي پيش اومده كه براي طراحي لوگو يا نوشتن متن در عكس دنباله افكت‌هايي براي فتوشاپ مي‌گشتم تا بتونم متن رو به شكل فانتزي در بيارم، اما هر بار كه در گوگل سرچ مي‌كردم منابع زيادي رو مي‌ديدم اما بديش اين بود كه به صورت مختصر و مفيد در مورد اين افكت‌ها در سايت‌هاي مربوطه توضيح داده نشده بود. اما امروز سايت [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] رو پيدا كردم كه عكس‌هاي هر كدام از افكت‌ها رو گذاشته و لينك آموزش استفاده از اين *يلتر هم به صورت جداگانه گذاشته شده؛ بنابراين با [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] به راحتي مي‌تونيم طبق سليقه‌ي خودمون اين افكت‌ها رو انتخاب كنيم و ازشون استفاده كنيم.

اينم يه نمونه عكس از چند افكت موجود در سايت

خیلی عالی بود ، اتفاقا" یه مدت دنبال افکت فانتزی - رویائی بودم ، که اینجا تونستم پیداش کنم .
سلام ! من هم خوشم اومد از این مطلبت . یه جورایی به کار من هم میاد !
باز هم منتظر پست های جدیدت هستم .
موفق باشی

ZigOoL نوشته است:
سلام ! من هم خوشم اومد از این مطلبت . یه جورایی به کار من هم میاد !
باز هم منتظر پست های جدیدت هستم .
موفق باشی

خوشحالم که به دردت خورده Zigool جانلبخند

hi khobi aziz?man mikham poshte axsam ye manzareh bezaram bayad che kar konam??????? azat mamnon misham age begi mer30
دوست خوبم antikal به انجمن ها خوش اومدي !

لطفا" قبل از فعاليت در انجمن ها به [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] و سپس به بخش [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] مراجعه كنيد .

با تشكر .
كارت درسته
خيلي عالي بود
سلام
از این که این لینک ها را معرفی کردید ممنون. من وقتی با فوتوشاپ می نویسم (فارسی) نوشته ها پس از سیو بد جور مات و کثیف در میآید اگر کسی جوابی دارد لطفا بگوید زود لازم دارم
یا علی مدد
جالب بود . اینها رو میشه به شکل plugin روی فتوشاپ نصب کرد ؟

mohammad jalil نوشته است:
سلام
از این که این لینک ها را معرفی کردید ممنون. من وقتی با فوتوشاپ می نویسم (فارسی) نوشته ها پس از سیو بد جور مات و کثیف در میآید اگر کسی جوابی دارد لطفا بگوید زود لازم دارم
یا علی مدد

دوست من ، لطفا" مباحث جدا رو در موضوعات جدا مطرح کنید .

Jtiran نوشته است:
جالب بود . اینها رو میشه به شکل plugin روی فتوشاپ نصب کرد ؟

این جلوه ها به صورت Style در Photoshop قابل استفاده هستند .

صفحات: 1 2
مرجع آدرس ها