تاحالا خيلي پيش اومده كه براي طراحي لوگو يا نوشتن متن در عكس دنباله افكتهايي براي فتوشاپ ميگشتم تا بتونم متن رو به شكل فانتزي در بيارم، اما هر بار كه در گوگل سرچ ميكردم منابع زيادي رو ميديدم اما بديش اين بود كه به صورت مختصر و مفيد در مورد اين افكتها در سايتهاي مربوطه توضيح داده نشده بود. اما امروز سايت
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] رو پيدا كردم كه عكسهاي هر كدام از افكتها رو گذاشته و لينك آموزش استفاده از اين *يلتر هم به صورت جداگانه گذاشته شده؛ بنابراين با
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] به راحتي ميتونيم طبق سليقهي خودمون اين افكتها رو انتخاب كنيم و ازشون استفاده كنيم.
اينم يه نمونه عكس از چند افكت موجود در سايت

خیلی عالی بود ، اتفاقا" یه مدت دنبال افکت فانتزی - رویائی بودم ، که اینجا تونستم پیداش کنم .
سلام ! من هم خوشم اومد از این مطلبت . یه جورایی به کار من هم میاد !
باز هم منتظر پست های جدیدت هستم .
موفق باشی
سلام ! من هم خوشم اومد از این مطلبت . یه جورایی به کار من هم میاد !
باز هم منتظر پست های جدیدت هستم .
موفق باشی
خوشحالم که به دردت خورده Zigool جان
hi khobi aziz?man mikham poshte axsam ye manzareh bezaram bayad che kar konam??????? azat mamnon misham age begi mer30
سلام
از این که این لینک ها را معرفی کردید ممنون. من وقتی با فوتوشاپ می نویسم (فارسی) نوشته ها پس از سیو بد جور مات و کثیف در میآید اگر کسی جوابی دارد لطفا بگوید زود لازم دارم
یا علی مدد
جالب بود . اینها رو میشه به شکل plugin روی فتوشاپ نصب کرد ؟
سلام
از این که این لینک ها را معرفی کردید ممنون. من وقتی با فوتوشاپ می نویسم (فارسی) نوشته ها پس از سیو بد جور مات و کثیف در میآید اگر کسی جوابی دارد لطفا بگوید زود لازم دارم
یا علی مدد
دوست من ، لطفا" مباحث جدا رو در موضوعات جدا مطرح کنید .
جالب بود . اینها رو میشه به شکل plugin روی فتوشاپ نصب کرد ؟
این جلوه ها به صورت Style در Photoshop قابل استفاده هستند .