انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: قالب بندی سایت
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام
یک سوال داشتم راجبه قالب بندی سایت . بر فرض مثال من یک سیستم خبری خیلی ساده دارم و یک اطلاعاتی مثه عنوان و خبر کامل و نویسنده رو از دیتابیس میگیرم و تو صفحم نمایش میدم . حالا میخوام یک قسمتی داشته باشم که مثلاً بتونم قالب این سیستم رو تغییر بدم یا واسش یک قالب بنویسم

مثلاً این سیستم رو کسه دیگه ای میخواد استفاده کنه و میخواد یک قالب براش بسازه و تغییر بده

چه کارهایی باید انجام بدم و ممنون میشم راهنمایی کامل کنید !!؟؟
سلام ، وساه این کار یک اطلاعاتی جمع کردم که میتونم این کار رو با Smarty انجام بدم

اسمارتی هم نصب کردم و دارم باهاش کار هم میکنم

فقط یک درخواستی داشتم که ، یک نفر یه مثال بر فرض اینکه ما یک صفحه index.html داریم و کداهای html رو تو اون مینویسم و جایی رو واسه Title_news , Title_post درست میکنیم

به این صورت :

<table border="1" align="center" width="60%">
<tr>
    <td>
        {$title_post}
    </td>
</tr>

<tr>
    <td>
        {$content_post}
    </td>
</tr>

</table>

حالا یکی از دوستان با استفاده از یک کوئری برای نمایش اطلاعات فیلد های title و content ر صفحه و با استفاده از Smarty این کارو انجام بده که کل اطلاعات اون جدول از دیتابیس رو بگیره و تو صفحه نمایش بده ( مثلاً 5 رکورد در دیتابیس داریم و هر 5 تارو نمایش بده ) به صورتی که هر کدام از رکورد ها در یک جدول ، زیر هم نمایش داده بشن

مرجع آدرس ها