سلام عرض می کنم.
من به یک نمایش دهنده آنلاین RSS با قابلیت های:
_ نمایش کامل عناوین و متن بصورت کامل
_ قابلیت تغییر استایل بصورت دلخواه
برای وبم نیاز خیلی ضروری دارم.
اگه دوستان بزرگوار و با تجربه و متخصص این تالار گفتمان بتونند کمکم کنند بسیار خوشحال و سپاسگزار می شوم.
با تشکر
ممنون دوست عزیز.
بله, تاپیک رو دیدم ولی اون مواردی که در تاپیک " نمايش فيد منتخب در صفحات سايت " بهش اشاره شده همگی تنها توانایی نمایش عناوین مطالب بروز شده سایتها رو دارند و نه متن اونها رو !!!!
من فید ریدری می خوام که بتونه متن رو هم بصورت کامل و یا خلاصه وار نشون بده و قابلیت تغییر و ویرایش استایل رو هم داشته باشه!
این اون چیزی هست که من دنبالش می گردم!!!
منو راهنمایی می کنید؟
ممنون دوست عزیز.
بله, تاپیک رو دیدم ولی اون مواردی که در تاپیک " نمايش فيد منتخب در صفحات سايت " بهش اشاره شده همگی تنها توانایی نمایش عناوین مطالب بروز شده سایتها رو دارند و نه متن اونها رو !!!!
من فید ریدری می خوام که بتونه متن رو هم بصورت کامل و یا خلاصه وار نشون بده و قابلیت تغییر و ویرایش استایل رو هم داشته باشه!
این اون چیزی هست که من دنبالش می گردم!!!
منو راهنمایی می کنید؟
اسكريپت يا سيستمي مي خوايد كه بتونيد نصب كنيد؟...
ممنونم Silence عزیز.
از اون تاپیک بازدید کردم.
خواسته من هم مشابه خواسته شماست یعنی "آخرین ارسال اون سایت یا وبلاگ رو به صورت یه پست نشون بده... "
من تو بعضی سایتهای خارجی کدهای آماده شده اینکار رو دیدم که همگی فقط می تونستند عناوین اون سایتها رو نشون بدن و بعضی هاشون رو هم که قابلیت نشون دادن متن یا همون پست رو داشتن ولی قابلیت ویرایش استایل رو نه!
و برای اضافه کردن قابلیتهای نشون دادن پست سایتهای بروز شده و همچنین ویرایش استایل 5-6 دلار می خوان تا این قابلیتها رو فعال کنند.
می خواستم بدونم واقعا راهی راحت تر از این برای دریافت این کدها وجود نداره؟
ممنونم Silence عزیز.
از اون تاپیک بازدید کردم.
خواسته من هم مشابه خواسته شماست یعنی "آخرین ارسال اون سایت یا وبلاگ رو به صورت یه پست نشون بده... "
من تو بعضی سایتهای خارجی کدهای آماده شده اینکار رو دیدم که همگی فقط می تونستند عناوین اون سایتها رو نشون بدن و بعضی هاشون رو هم که قابلیت نشون دادن متن یا همون پست رو داشتن ولی قابلیت ویرایش استایل رو نه!
و برای اضافه کردن قابلیتهای نشون دادن پست سایتهای بروز شده و همچنین ویرایش استایل 5-6 دلار می خوان تا این قابلیتها رو فعال کنند.
می خواستم بدونم واقعا راهی راحت تر از این برای دریافت این کدها وجود نداره؟
اگه به وردپرس و طراحي قالب براي وردپرس آشنايي داريد...به نظرم بهترين گزينه (Free) مي تونه باشه...
يعني سيستم مورد نظرتون رو با وردپرس و پلاگين مخصوص اين كار بالا بياريد...
در اين صورت مي تونيد قالب رو هر طور كه مي خوايد كاستومايز يا حتي طراحي كنيد...
بطور دقیق من کدهایی شبیه کد زیر رو می خوام با این تفاوت که بتونه متن رو کامل نشون بده و قابلیت ویرایش استایل رو هم داشته باشه یعنی بتونم نوع و اندازه و رنگ فونت ها رو هم تعیین کنم!
<SCRIPT language=JavaScript src="http://freetipsandwits.com/feed/feed2js.php?src=http://rss.cnn.com/rss/edition_technology.rss&chan=y&num=20&
targ=y&utf=y&html=a" type=text/javascript></SCRIPT>
توضیح اینکه این کدها وقتی اجرا می شند خلاصه مطالب بروز شده رو نشون می دن بدون اینکه قابلیت نشون دادن کامل مطلب بروز شده رو همراه با عکس ها داشته باشند و همچنبن نمی تونم تو این کدها شکل و رنگ فونت ها رو تغییر بدم!
به من کمک کنید؟
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] اين وبسايت امكان رو براي شما فراهم ميكنه، تمام متن و عكس ها + سبك ظاهري (style).
در مورد ظاهر محتوا به صورت دستي هم ميبايست اسكريپت رو در <div> با يك كلاس خاص قرار بدين و با اشاره به اون كلاس خواص ظاهري لينكها و متون رو توسط CSS زيبا كنيد.
البته تاپيك شما 2 سوال متفاوت رو دربر داشت كه شايسته هست هر سوال رو در موضوع جداگانه و در بخش مربوطه مطرح كنيد.