سلام دوستان محترم
اول از همه بهم خوش آمو بگید !!!
دوستان من یه مشکل دارم امیدوارم مفصل برام توضیح بدین چون خیلی مبتدی هستم !
این سایت را نگاه کنید »
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] « می خوام خطبه ها را مثل این سایت دربیارم »
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] « ( قسمت سخنرانی این سایت )
حالا ریش و قیچی دست خودتون یه جوری راهنمایی ام کنید که دعاتون کنم ! وگرنه آه سردم دودمانتان را به باد میدهد !!!
برای همه شما احترام قائلم.
hadi1359 عزیز
ورودتونو تبریک می گم
سایتی که شما گذاشتید از طریق لینک کردن ساده این کار رو انجام داده است یعنی :
<a href="http://www.aliakbar.ir/datas/speech/audio/aliakbar880127.wma">سخنرانی اول
</a>
سلام
من خیلی مبتدی هستم !!
میشه بگی چطور این کد را داخل آی فریم ببرم ؟
hadi1359 عزیز
این کدی که من برای شما فرستادم کد تگ لینک در HTML است و فرقی نمی کنه در Iframe باشه یا نباشه ، به راحتی می تونید اونو تو Iframe هم می تونید بذارید.
Melika عزیز
من هیچی بلد نیستم !
میشه بطور کامل بگید چطوری میتونم اون کارو بکنم ؟
از اول تا آخرش !
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید
حالا ریش و قیچی دست خودتون یه جوری راهنمایی ام کنید که دعاتون کنم ! وگرنه آه سردم دودمانتان را به باد میدهد !!!
لطفاً نگارش فصيح رو در مخاطب قرار دادن دوستان رعايت كنيد.
منظور از "قسمت سخنراني" دقيقاً كجاست و مدنظر شما دقيقاً چيه؟
سلام
ممنون که اشاره کردید ولی من آدرس سایت را نوشتم !
اما برای دوستان دوباره توضیح میدم
در این سایت »
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] « قسمت سخنرانی را بصورت آی فریم در آورده که من میخوام در سایت خودم قسمت خطبه ها ( کل خطبه های سال ) را به این صورت دربیارم
من خطبه ها را در سایت دارم
حالا سئوال اینه که چکار باید بکنم که در آی فریمم وقتی یکی روی سال مثلا 88 کلیک میکند ماه های سال نشون داده بشه و بعد هم مطالبی که در هر ماه موجود هست ؟
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
ممنون میشم که کامل راهنمایی کنید
شما هنوز به سوال بنده جواب نداديد؛ "قسمت سخنراني" دقيقاً كجاست؟! چيزي كه هست اينكه اصلاً در آدرسي كه داديد iframe ايجاد نشده و تمامي مطالب نتيجه ي خروجي برنامه مديريت محتواست.
سوال شما به كار با سيستم مديريت محتواتون مربوط ميشه كه باز هم با افزودني هاي سيستم قابل انجام هستش، همانند نمايش آخرين مطالب و يا....
راهنمايي اين بحث به برنامه هاي مديريت محتوا مربوط ميشه، در صورتي كه صفحه ي خاصي موجود هستش و قصد نمايش اون صفحه رو داريد، كار با iframe رو در بخش html پيگيري كنيد.
موفق باشيد.
سلام
آقا من چند بار آدرس سایت را دادم
ممنون از اینکه پاسخ می دهید
این آدرس سایت و قسمت سخنرانی هستش !
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
ممنون میشم راهنمایی کنید !!
آدرسي كه جديداً درج كردين، تا به حال درج نكرده بودين و در اين صفحه iframe به كار رفته.
كد مربوطه عيناً به صورت زير هستش:
<iframe name="I1" width="98%" height="100%" src="../datas/speech/list88.htm"></iframe>
حالا شما مي بايست صفحه اي داشته باشيد و آدرس اون رو در بخش src اين تگ درج كنيد.