شما با استفاده از این کد می توانید با کلیک روی متن مورد نظر، متن دیگری را نمایان و یا پنهان کنید ، برای نمونه می توانید به سایت
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] مراجعه کنید و آرشیو روزنوشت آن را ببینید.
کد زیر را در قسمت مورد نظر کپی کرده و اگر کمی با کدهای HTML آشنایی داشته باشید می توانید از این کد به هر صورتی که مایل هستید استفاده کنید.
<script type="text/javascript">
function visible(id) {
var m = document.getElementById(id);
if( m.style.display == 'none')
m.style.display = 'block';
else
m.style.display = 'none';}
</script>
</code>
<a href="#" onclick="visible('Open');">Click Here ...</a><div id="Open">www.MobinZk.com</div>
</code>
منبع: [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
خيلي عالي ؛ به نظر من اين مي شه يه آموزش سا ده ي جاوا اسكريپت ؛ قسمت جاوا اسكريپت به همچين كد هاي + تجزيه و تحليلشون نياز داره .
با تشكر .
سلام
خیلی جالبه بازم بنویسین .
سلام
ببخشید موضوع خیلی جالبه و اینکه این سایت یه بخش هم واسه جاوا داشته باشه خیلی خوبه
ولی می شه بیشتر توضیح بدید
soltanyami عزیز
در ابتدا در مورد بخش های سایت می توانید در انجمن
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] نظرات خود را اعلام نمایید .
در مورد توضیح بیشتر بهتر بود مشکل خود را اعلام می کردید که در کدام بخش مشکلی دارید ولی در کل :
در تابعی که تعریف شده با استفاده از if وضعیت آن div ی که بهش ارسال شده است را بررسی می کند در صورتی که در حال نمایش باشد آن را مخفی و در غیر اینصورت آن را نمایش می دهد . البته با استفاده از document.getElementById(id) و مقدار id که به عنوان ورودی داده می شود ، در صفحه عنصر را پیدا می کند. زمانی که روی لینک کلیک می نماید مقدار open که با کد زیر
><div id="Open">www.MobinZk.com</div>
تنظیم شده به تابع ارسال می شود.
در صورتی که مشکلی داشتید مطرح کنید .
دوستان چگونه می توان هنگام بارگذاری صفحه آین فانکشن را صدا زد تا آن اشیاء روی صفحه مخفی شوند. من کد زیر را نوشتم ولی جواب نداد
<a href="#" onclick="visible('Search');">جستجو</a>
<script language="javascript"> <!--
visible('Search');
--> </script>
سلام
از دوستان کسی نمی گه چطوری این کد را هنگام بار گذاری صفحه اجرا کنم؟
در ضمن من از form استفاده نمی کنم تا بتوانم در رویداد load آن کد بنویسم
با تشکر
با تشکر
مشکل حل شد
سلام دوست عزيز من از سايت شما خيلي خوشم اومده واقعا جالب درستش كردي دمت گرم من از سايت تو خيلي استفاده كردم (ممنونم)
من از شما خواهشي داشتم
مهمتر ازهمه اينكه يك كداز شما مي خواستم با اين مشخصات كه
با باز شدن وبلاگ من يك بنر تبليغاتي هم همراهش باز بشه
با تشكر ((اميدوارم دوست هاي خوبي براي هم باشيم))
saber021 عزیز
از لطفتون به انجمن ها ممنونم و وورودتون رو تبریک می گم . ولی هر پست تنها یه موضوع داره ، سوالتون رو در بخش مناسب به صورت جداگانه بپرسید تا دوستان جوابتون رو بدن .
شما با استفاده از این کد می توانید با کلیک روی متن مورد نظر، متن دیگری را نمایان و یا پنهان کنید ،
منون از كد جالبتون
فرض كنيد ما 5 تا div داريم مي شه بگيد چطوري مي شه با استفاده از اين كد مي شه با نمايش يك div بقيه div هاي موجود پنهان كرد.
من java بلد نيستم