سلام من یک باره دیگه این سوال رو پرسیدم متاسفانه فکر کنم نحوه ی سوال کردنم اشتباه بود چون هیچ کدوم از جواب ها رو نتونستم استفاده کنم ببینید من دارم یه کاره تبلیغاتی انجام می دم توی یه texte نوشتم جشنواره که تو فرم بعدی به جای جشنواره کلمه ی جوان و در فرم بعدی به جای جوان خوارزمی و این روند در فرم های بعد ادامه می یابدالان من باید این کلمات رو کاری بکنم که روش کلیک می کنم به یه جایه لینک بده فقط خواهش می کنم زود جواب بدید برام خیلی ضروریه
در انجمن ها هر كاربر پس از ورود بر حسب عنوان به تاپيك ها دسترسي خواهد داشت؛ به نظر شما عنوان "link" تا چه حد به موضوع مورد نظر شما مرتبط هستش؟! با اين وجود پاسخ دوستان طبق خواسته ي خودشون صورت مي گيره؛ بنابراين عنوان كردن كلماتي مانند "فوري" يا "ضروري" تاثيري روي روند پاسخ گويي دوستان نخواهد داشت.
شما در بخش فلش اين موضوع رو ايجاد كردين؛ پس احتمالاً به نرم افزار فلش مربوطه؛ منظورتون از "texte" و "فرم" چيه؟! لطفاً كامل تر توضيح بدين و عنوان تاپيك رو با توجه به موضوع ويرايش كنيد.
دوست عزیزمنظورم رو از این واضح تر نمی تونم بیان کنم منظورم از text اون کنترلیه که یه متنی رو به صفحه ی فلش اضافه می کند و فرم نیز همون قطعاتی است که از مجموعه ی آن ها انیمیشن درست می شود امیدوارم این بار دیگه جواب بگیرم
hastyar عزیز
منظورتون از "فرم" احتمالا "فریم (Frame)" است ، چون فریم است که انیمیشن رو می سازه.
راحتترین کار اینه که شما یه button بذارید که به اندازه طول نوشته باشه ، و قسمت up / Over و down رو خالی بذارید و در Hint اون بخشی که می خواهید کلیک شود را انتخاب نمایید.
و بر روی Action ی دکمه ای که ساختید کد getURL را بذارید.