انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: کمک فوری خواهشا درباره جملات تصادفی
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام
ببخشید کسی کد احادیث روز یا کد جملات تصادفی داره به صورت جاوا
یعنی یه کد اولیه که جملات در اون قرار می گیرند با پسور js که میشه توی پرشین گیگ قرار داد.
و یه کد که در قالب وبلاگ قرار داد تا جملات یا ... به صورت تصادفی در وب نمایش داده بشه.
فعلا این کد برام ضروریه

اما اگه بشه !!!

اما یه چیز دیگه
میشه هر جمله با یک لینک باشه
مثال :
احسان به پدر و مادر از واجبات است (مثلا لینک به [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] )
ابر و باد و مه خورشید و فلک درکارند ( لینک به [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] )
سلام ؛

تاپیکی که زدید ، عنوان مناسبی نداره و عناوینی چون « کمک » و « فوری » در فارس وب ممنوع هست.لطفا عنوان رو ویرایش کنید.
یک بار ارسال تاپیک در انجمن مربوطه کافی هست و این سوال به همین انجمن « جاوا اسکریپت و سایر کد ها » مربوط می شه.

برای نمایش سخنان یا احادیث دلخواه خودتون بصورت تصادفی در سایت یا وبلاگ می تونین از کد جاوا اسکریپت زیر استفاده کنین :

<script language="JavaScript">
var Quotation=new Array()
Quotation[0] = "سخن 1";
Quotation[1] = "سخن 2";
Quotation[2] = "سخن 3";
Quotation[3] = "سخن 4";
Quotation[4] = "سخن 5";
Quotation[5] = "سخن 6";
var Q = Quotation.length;
var whichQuotation=Math.round(Math.random()*(Q-1));
function showQuotation(){document.write(Quotation[whichQuotation]);}
showQuotation();
</script>

تعداد سخنان بصورت پیش فرض 6 تا هست که می تونین تعداد رو بیشتر کنین.

منظور لینک دادن رو متوجه نشدم.اگر این کد رو در یک سایت با 2 دامنه متفاوت درج کنید ، با هر 2 دامنه سخنان بصورت تصادفی نمایش داده خواهند شد.

اگر 2 سایت متفاوت هست که درج این کد در 2 سایت کار چندان سختی نیست.

1 - از اینکه جواب دادید واقعا ممنون
2 - ببخشید هواسم به ممنوع بودن کلمات نبود
3- ببین دوست عزیز من یه چیزی می خوام که یه کد داره مثلا 30 تا جمله توی همون کد می نویسی بعد اونو توی یه هاست مثلا پرشین گیگ با فرمت js آپلود می کنی
بعد یه کد خیلی کوتاه و کم حجم می زاری تو سایت برای نمایش مطالب به صورت اتفاقی
مثلا می خوام 30 تا فرمول ریاضی بسازم بزارم توی اون فایل با پسوند js و توی پرشین گیگ خودم آپلود کنم . بعد یه کد به همکلاسی هام بدم که توی وبلاگشون بزارن تا این فرمول ها به صورت پیشفرض و اتفاقی براشون توی بلاگ نمایش داده بشه . در اینصورت من می تونم فرمول ها رو عوض کنم یا اصلا فرمول های ریاضی رو تغییر بدم . من یه همچین چیزی می خوام .
البته !!!!!!!!
نمی گم خیلی با ایمانم . اما من چندتا سایت رو هک کردم !!!!!!!!!!!
البته از روی ناشیگری خود مدیراشون بود + اتفاقی بودن اینکار
من اینطوری فهمیدم یه همچین چیزی با جاوا امکان پذیره
اگه لطف کنی اینجوری چیزی پیدا کنی و برای دانلود بزاری خیلی خیلی ممنونت می شم .
البته بگم چون اون فایل ها هکی هست و من اجازه استفاده قاعدتا ندارم ترجیح داده ازشون بنام خودم یا خودشون استفاده نکنم و الا کاره یه لحظه بود !!!!!!!!
ببخشید ولی واقعا زود می خوام

پس یه فایل با پسوند js
و یه فایل یا نمی دونم جاوایه چیه که تو قالب وبلاگ می زاریم تا اینارو یکی یکی نمایش بده .

4 - ببین دوست عزیز همین کار بالا ، کار منو انجام می ده
اما منظورم از لینک این بود

مثلا تو کد با پسوند js می زنه فرمول مثلثات
وقتی متنش به صورت فرمول مثلثات نمایش داده شد . یه لینک بده به بلاگم مثل [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

مثلا اگر جمله بعدی لگاریتم بود توی js
وقتی متنش به صورت لگاریتم نمایش داده شد . یه لینک بده به بلاگ دوستم مثل [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

فکر کنم تونستم منظورم برسونم
چون خیلی زود می خواستم اینجوری عنوان دادم .
در ضمن این کد شما در اینترنت بود اما پروژه من اینی بود که گفتم
امیدوارم تونسته باشم مطلبو برسونم.
پیشاپیش از پاسخاتون ممنون
در پناه حق
مرجع آدرس ها