انجمن‌هاي فارس وب

نسخه کامل: یک موتورجستجوی واقعا شخصی در پرشینگیگ مثل google
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
دوستان سلام .
امیدوارم حالتون خوب باشه خونسرد
من یک سایت توی پرشینگیگ ساختم
کارش ؟؟؟؟
توی خیلی از فروم ها هزارتا اسکریپت خالیبندی بهتون می دن که فلان و بساره
اما من این سایتو ساختم تا سیستم های 100% قابل استفاده در فضاهای رایگان + دموی اون توی همون فضاها رو آماده کردم .
گفتم که همشون با دمو.آره[آره]
در ضمن اگه کسی سفارشی هم داشت بگه یه کاریش می کنیم اینم سایتم [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

اگه سربزنین چیزی کمتون نمیشه .سوت خوشحال هم میشم .
به فارس وب خوش اومدي دوست من.

اسم به اصطلاح موتور جستجوي (!) شما API هستش كه از جاوا اسكريپت بهره مي بره، اينگونه كد ها زياد هستن و استخراج چيزي كه شما ساختين (!) كار سختي نيست.

در حقيقت اسكريپت شما متعلق به Gilbert Pellegrom هستش و همونطور كه مي دونيد (!) حذف نام صاحب حق نشر (Copyright) و جايگزين اسم هاي ديگر به دور از اخلاق هستش.

اين يك اسكريپت php هستش كه هم نسخه ي PHP و هم HTML رو براي دوستان ضميمه مي كنم.
موفق باشيد.
سلام.
اولا خوبه که مدیره سایت همه چیز دون باشه
اگه این کاری که به قول شما api هست چرا وقتی توی گوگل می نویسی مثلا اسکریپت جستجو تا دلت بخواد سایت باز میشه مثل فروم ها . بعد وقتی توی نظرات یا ادامه مطلب نگاه می کنی می بینی که کم مونده فامیلای طرفو بیارن جلو چشمش . پس مطمین باش کار سختیه والا الان فقط 5 - 6 موتور جستجو نداشتیم . بلکه بیشتر .
عزیز همه چیز دون !! اگه الان مردی برو api گوگلو پیداکن!!!!!!!!!
توی فروم ها آدرسش هست ولی وقتی میری تو ی همون آدرس ها می بینی گوگل اونو بسته .
کلی جون کندم این اسکریپت به html زدم جنابعالی به جای اینکه طرف هموطنتو می گیری . برای من حرف از کپی رایت می زنی !!
پایینو بخون بعد حرف بزن!!!!!!!!!

شما که خبر نداری خواهشا حرف نزن!!
خودت بهتر می دونی که تبدیل php به html بی معناست .
اون لینکی هم که خودت به عنوان html گزاشتی نوشته خودمه از همون به قول شما همه چیزدون !! آقای Gilbert Pellegrom . در ثانی اگه شما لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره ‍
کاره ما کردیم به نام گیلبرت - میلبرت تموم می کنی!!!!!
اگه اینو داشتی چرا برای ملت نزاشتی دانلود کنن!!!
کم حجم هم که هست .
شما که خیلی بلدی برو جلوی پارسیک - و .... که راست راست دارن از microsoft live search استفاده می کنند رو بگیر.
اگه مشکلت اینه که ما داریم کاسبی می کنیم . گفتم برو جلوی پارسیک ( یا به معنای انگلیسیش !!!! مایکروسافت سرچ ) یا جلوی دیهو ( یاهو ) روبگیر .
تو هر کدوم یه چیز بنویسی توی مایکروسافت یا یاهو عین همون با یه ذره تغییر میاد .
مطمین باش اگه از جنابعالی بیشتر بلد نباشم ‍ کمتر هم نیستم
یا علی
عذر مي خوام اگه با پست قبلي موجبات ناراحتي شما فراهم شد.

دوست من، همه چيز را همگان دانند، مطمئن باشيد اگر بنده جواب پست شما رو نمي دادم مطمئناً ديگر دوستان پاسخي مشابه به شما مي دادند.

آموزش اجراي مرحله به مرحله‌ ي اسكريپت مورد بحث در آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] به وضوح قابل مشاهده و فايل مورد نظر و همچنين پيش نمايش (demo) موجود هستش.

البته اين توضيحات براي اطلاع دوستان هستش؛ در فارس وب فعاليت هاي تجاري ممنوع هستش و شما در اينجا مجاز به "كاسبي" (!) نيستيد.

لطفاً لحن مودبانه اي رو در انجمن هاي فارس وب استعمال كنيد و اين رو به عنوان "تذكر" مدنظر قرار بدين.
با سلام به همه بندگان خداوند که کاربر در فارس وب هستند
1-مطمین باشید اگه می دونستم این سیستمی که خودم ترجمه کردم به نام همه میاد بازار الا خودم اصلا به html نمی ردم تا حالا به نام همه بیاد جز خودم.
چون من دیدم اوضا اسکریپت توی فضای فارسی چه بازار شامی شده گفتم بیام با دمو بزارم . هم ملت سود کنن . هم خودم . البته نه ارث بابامو بلکه زحمت دوباره نوشتن از پی اچ پی به اچ تی ام ال
2- از بابت عذرخواهی شما ، خواهش می کنم . اما قبول کنید که نیتم واقعا خالص بود .
3- بالاخره نمردیمو یه بارم خارجکیا از سیستم های ما کپی میزنن اونم واسه گووووووووگلووووووووو وو!!
از بابت اون آدرسی که گذاشتی ممنون.
جدا کیفور شدم که ایرانیم .

اما یه سوال ؟ بحث بالا توم شد . ظاهرا همه دارن سیستم خودموبه نام خودشون می زنن.
اگه ایرونین که حلالشون - اگه خارجین ، مرد باشین حداقل بنویسن copy by persian
من اونو حذف کردم.

راستی توی ایمیلم یه چیزی شبیه ترنسفور اومده.واقعیت چون تازه با یاهو کار می کنم . البته از طرف yahoo !!!
یعنی یاهو ایمیلم رو اتوماتیک ترنسفور کرده .

والا گفتم شاید مارو هکی چیزی می کنن . ایمیلم رو حذف کردم .
میشه بگین قضیه چیه ؟؟؟
یه چیزی به انگلیسی نوشته مثل : ایمیل شما اتوماتیک ترنسفر شده . فرستنده یاهو
اگه راهنماییم کنین ممنون می شم . شاید بعدا توی یاهو ایمیل ساختم تا بدونم اگه دوباره شد چی کار کنم .
با تشکر
مرجع آدرس ها