شنبه 19 ارديبهشت 1388, 11:30 قبلازظهر
شنبه 19 ارديبهشت 1388, 8:23 بعدازظهر
به فارس وب خوش اومدي دوست من.
طراحي در فلش بستگي به تبحر طراح داره و اينكه تا چه حد به گرافيك برداري و برنامه نويسي اين برنامه واقف باشيد.
به طور خلاصه؛ به طور كلي تمامي طرح به صورت برداري طراحي شدن، به جز آيكونها و متون.
آيكون ها به صورت عكس و صوت كوتاه به صورتي فايل صوتي وارد شدهاند.
منو ها هر كدام يك Movie clip هستند كه با ActionScript با حركت ماوس تغيير مي كنند.
براي توضيحات بيشتر؛ مباحث "آموزش فلش از آغاز تا پايان" رو در همين انجمن دنبال كنيد.
موفق باشيد.
طراحي در فلش بستگي به تبحر طراح داره و اينكه تا چه حد به گرافيك برداري و برنامه نويسي اين برنامه واقف باشيد.
به طور خلاصه؛ به طور كلي تمامي طرح به صورت برداري طراحي شدن، به جز آيكونها و متون.
آيكون ها به صورت عكس و صوت كوتاه به صورتي فايل صوتي وارد شدهاند.
منو ها هر كدام يك Movie clip هستند كه با ActionScript با حركت ماوس تغيير مي كنند.
براي توضيحات بيشتر؛ مباحث "آموزش فلش از آغاز تا پايان" رو در همين انجمن دنبال كنيد.
موفق باشيد.
سه شنبه 28 مهر 1388, 3:09 بعدازظهر
سلام از سایت باحال باحالتون ممنونم
من یه نوار منو مثل مال شما ساختم و تو وبلاگم گذاشتم
تا وقتی که با اکسپلورر 6 میرفتم روی دکمه ها کیلیک میکردم صفحه ای که بهش آدرس داده بودم رو وا میکرد اما حالا که با اکسپلورر 8 میرم روی دکمه ها که کیلیک میکنم وا نمیکنه
با اجازتون فلش شما رو هم کش رفتم تا ببینم مشکل از کجاست ولی همه چی درست بود
حتی منوی شما رو هم آپلود کردم و گذاشتم تو وبلاگم ولی حتی لینکهای شمارو هم روشو کیلیک میکنم وا نکرد
تو سایت انجمن وقتی رو کیلیک ها کیلیک میکنی وا میکنه ولی تو وبلاگم که انداختم وا نمیکنه
حالا فهمیدم که مشکل از قلش نیست از اکس پلوررم نیست از وبلاگ نمیدونم چی کار کنم
با فلش 8 کار میکنم
اینم آدرس وبلاگم
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
heeeeeeellllllllppppppppppeee meeeeeeeeeeeeeee
من یه نوار منو مثل مال شما ساختم و تو وبلاگم گذاشتم
تا وقتی که با اکسپلورر 6 میرفتم روی دکمه ها کیلیک میکردم صفحه ای که بهش آدرس داده بودم رو وا میکرد اما حالا که با اکسپلورر 8 میرم روی دکمه ها که کیلیک میکنم وا نمیکنه
با اجازتون فلش شما رو هم کش رفتم تا ببینم مشکل از کجاست ولی همه چی درست بود
حتی منوی شما رو هم آپلود کردم و گذاشتم تو وبلاگم ولی حتی لینکهای شمارو هم روشو کیلیک میکنم وا نکرد
تو سایت انجمن وقتی رو کیلیک ها کیلیک میکنی وا میکنه ولی تو وبلاگم که انداختم وا نمیکنه
حالا فهمیدم که مشکل از قلش نیست از اکس پلوررم نیست از وبلاگ نمیدونم چی کار کنم
با فلش 8 کار میکنم
اینم آدرس وبلاگم
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
heeeeeeellllllllppppppppppeee meeeeeeeeeeeeeee
چهارشنبه 29 مهر 1388, 12:08 بعدازظهر
لینک این منوها به گونهای آدرس دهی شدند که تنها در این دامنه کار میکنند؛ یعنی آدرس اونها نسبی هستش نه مطلق.
برای ساخت دکمه در فلش قبلاً بحثی بوده که با جستجو در انجمن مربوطه تاپیک مورد نظر قابل مشاهده خواهد بود.
برای ساخت دکمه در فلش قبلاً بحثی بوده که با جستجو در انجمن مربوطه تاپیک مورد نظر قابل مشاهده خواهد بود.