انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: خطای Time Debugger
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
من هر وقت با Visual studio یا sql (کلا با محصولات مایکروسافت کار میکنم) ،با این خطا مواجه می شوم.و هر وقت دکمه ی No این صفحه ی خطا را کلیک میکنم ،برنامه ی vS را می بندد.
کسی تا حالا با این صفحه ی خطا روبرو شده؟مشکل از کجاست؟چه جوری برطرفش کنم.

صفحه ی خطا را ضمیمه میکنم.
من هم با این پنجره مواجه شدم. اما فکر نمیکنم مخصوص محصولات مایکروسافت باشه. وقتی که VS رو سیستم نصب باشه هر برنامه ای که با خطا روبرو بشه قبل از بسته شدن برنامه این پنجره ظاهر میشه. یعنی اگه VS رو سیستم شما نصب نشده بود احتمالا بدون اینکه این پنجره ظاهر بشه برنامه بسته میشد.
اين پيغام وقتي ظاهر مي شه كه برنامه اي كه داريد استفاده مي كنيد خطاي زمان اجرا داره و كدنويسي هاش اشكال داره و به قول معروف باگ داره و اين پيغام مي گه آيا مي خواي تو محيط VS كدهاي مربوطه را باز كنم تا ببيني مشكل از كجاست يا رفع خطا كني
خوب اگر برنامه مال كس ديگه باشه شما نمي توني كدها رو ببيني و صفحه خالي باز مي شه اگر برنامه بسته مي شه مشكل از VS كه بد نصب شده يا مشكل داره
در ضمن شكل اينن ديالوگ نشون مي ده شما نسخه پايين اين برنامه (VS) داريد استفاده مي كنيد كه اگر اينطوره پيشنهاد مي كنم به 2008 ارتقاء بديد
مرجع آدرس ها