انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: detach database
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام

من خواستم فایل sql ای را که در sqlserver2000 درست کرده بودم برای یکی دیگه بفرستم ،بهم گفتن که باید اونو detach database کنم.منم رفتم روی اون بانکم و all tasksو بعد هم detach ولی بانکی که میخواستم بفرستم ناپدید شد.حالا باید چی کار کنم؟اون بانکی که detach کرده ام را کجا ذخیره کرده؟
با detach کردن، دیتابیس از اس کیو ال سرور حذف میشود اما فایلهای دیتابیس( data و transaction log) حذف نشده‌اند و شما با استفاده از همین فایلها میتوانید دیتابیس را انتقال دهید و عینا همین دیتابیس را دوباره بسازید.
برای انتقال دیتابیس فایهای دیتابیس را پس از detach کردن به سرور مقصد انتقال دهید و سپس آنها را attach کنید.
برای اطلاعات بیشتر مطلب زیر رو مطالعه کنید.
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

نقل قول:
برای انتقال دیتابیس فایهای دیتابیس را پس از detach کردن به سرور مقصد انتقال دهید و سپس آنها را attach کنید.

اگه قراره از همون فایلای log وdata استفاده کنم که اینها از قبل از detach هم وجود داشتند ،پس دیگه چرا باید detach کنم؟؟؟

با detach کردن تمام اطلاعات مربوطه از دیتابیس‌های master , msdb در اس کیو ال سرور حذف میشود. اما فایلهای دیتابیس از روی دیسک حذف نمیشود. detach کردن دیتابیس به شما این امکان را میدهد تا فایلها را با ایمنی کامل کپی کنید، حذف کنید و یا انتقال دهید.
مرجع آدرس ها