انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: کد جلوگیری از دانلود فایل ها در پرشین گیگ می خوام؟؟
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام
می خوام بدونم کدی هست که جلوی دانلود فایل توی هاستهای مجانی مثل پرشین گیگ رو بگیره یا نه ؟
البته یه کد دارم که جلوی ظاهر شدن فایل ها رو می گیرم و می گه دسترسی به این فایل ها امکان پذیر نیست . اما من یه چیز می خوام که جلوی دانلود رو بگیره و نزاره فایل های من دانلود بشن
میشه کمک کنین
خير.

تمامي فايل هاي اشتراكي در وب قابل دسترسي هستند، مگر اينكه با استفاده از تصديق هويت دسترسي ها معين بشه، از اونجايي كه پرشينگيگ اين امكان رو نداره بنابراين تنها روش اين هستش كه آدرس فايل رو به اشتراك نذاريد و از اسامي غير قابل حدس جهت نامگذاري پوشه ها و فايل ها استفاده كنيد.

موفق باشيد.
سلام .
ببین دوست عزیز یعنی میشه به جای کد زیر
<script src="http://mysite.parsaspace.com/new.js"></script>
<script>document.write(text[increment])</script>
که کد جمع آوری دستور از js است رو جوری دیگه ای بزاریم . چون اگر کد بالا رو در اختیار یک نفر بزاریم مثلا برای سخن تصادفی در وبلاگ یکی دیگه . اون فرد می تونه به راحتی با رفتن به آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] مثلا کله سخن ها را دانلود کنه .
می خوام ببینم میشه به جای دستور بالا جور دیگه ای کد جمع آوری در اختیار دیگران گذاشت . چه می دونم تبدیلی چیزی...
ممنون
مرجع آدرس ها