سلام !
من خودم خيلي سؤال دارم كه اگه جواب بديد ممنون ميشم ...
دوستان عزيز من به يه مشكلي بر خوردم ... مي خوام يه اطلاعاتي از بانك داده رو جستجو كنم كه به صورت Or كار كنه يعني يه تكست باكس داشته باشم كه اگه توش نوشت A تو همه فيلدهاي بانك دنبالش بگرده
بذاريد اين طور بگم ...
من مي خوام از دستور Select طوري استفاده كنم كه اگه تو تكست باكس هر چيزي نوشته شد اونو تو كل فيلدها جستجو كنه مثلا : Select * From TBL Where ID = '" & TextBox1.Text & "' Name = ' " & TextBox1.Text & ' "i و همينطور تا آخر
به فارس وب خوش اومدی دوست من.
پست های شما ادغام شد؛ توجه داشته باشید كه پست های پشت سر هم الزام خاصی ندارند.
یكی از دوستان در اسرع وقت پاسخگوی سوالتون خواهد بود.
ببخشيد كه دير اومدم دنبال جوابم ، ميشه با اكسس توضيح بديد ؟ من اكسس كار ميكنم نه SQL .
ميش ه طريقه استفتده از Repeater رو هم بهم بگيد ؟ ممنون ميشم . و يك مثال از استفاده اون يعني اينكه مثلا چه جايي استفاده ميشه ... .
سلام، من می خوام وقتی موس روی لینک رفت (OnMousOver) لینک تو فریم وسط باز بشه همه کاراشو انجام میدم حتی تو یه صفحه جدید باز میکنه اما تو فریم باز نمیشه خواهش میکنم کمک کنید خیلی مهمه . ممنون
سلام به همه دوستان
این اولین پست من توی فارس وب هست ولی امیدوارم همکاری خوبی با هم داشته باشیم. من توی طراحی وبم به مشکل برخوردم و خوشحال میشم اگر دوستان کمکم کنن.
یکی اینکه نمیتونم توی Stored Procedure مقابل Return هیچ مقداری را بنویسم. میشه با متغیر Out و ارسال Refrence قضیه را حل کرد ولی دوست دارم استفاده از عبارت Return را هم یاد بگیرم.
دوم اینکه توی GridView که روی صفحه دارم دکمه انتخاب سطر را دارم ولی اگر Paging فعال باشه دیگه GridView.SelectedIndex روی صفحه ای غیر از صفحه اول کار نمیده. یعنی نظیرش توی صفحه اول ارسال میشه که کاملا هم طبیعیه.
فکر میکردم GridView.SelectedValue بهم جواب بده ولی اینیکی حسابی قاطی میکنه. فقط روی بعضی سطر ها درست ارسال میکنه که فکر میکنم اونم اتفاقیه و احتمالا در صورت تغییر مقادیر کلیدی در پایگاه داده اعتباری نداره.
خلاصه دنبال کدی میگردم که موقع انتقال از Grid به FormView دقیقا سطر نظیر ارسال شده.
مورد سوم اینکه کاربری غیر از Admin به فرم های پوشه مدیریت دسترسی نداره. چطور میتونیم کاری کنیم که مدیر بعد از ورود به طور خودکار به پنل مدیریت هدایت بشه و کاربران دیگه به صفحات عادی.
راستی من با Studio 2008 (C#), SQL 2000 کار میکنم.
ممنونم و منتظر پاسختون میمونم.