انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: پیغام when you send information to the internet,it might be possibel for others to see that information
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام
من عضو جدیدم . ببخشید زیاد سر در نمیارم و مجبورم اینجا سوالمو بپرسم
من یه وبلاگ دارم تو بلاگفا . یه آدم فضول این ستینگ منو دستکاری کرده و حالا که می خوام برم تو بخش مدیریت این پیام رو مید : when you send information to the internet,it might be possibel for others to see that information . do you want to continue?
حالا رفتم تو بخش ستینگ تا بلکه بتونم این پیامو از بین ببرم ولی از من رمز عبور می خواد . من باید چیکار کنم که هم این پیامو از بین ببرم هم اینکه کسی به اطلاعاتم توی وب دسترسی پیدا نکنه ؟ تروخدا یکی کمکم کنه . اگه شد به ایمیلم جوابمو بفرستین . راستی اینجا هم که اومدم و می خواستم وارد بشم همین پیامو داد . یکی کمکم کنه خیلی خوب برام بگه باید چیکار کنم . با تعویض ویندوز درست میشه ؟ یا نه ؟ چیکار کنممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به فارس وب خوش اومدی دوست من.

در حقیقت این پیغامی نیست كه نگران كننده باشه و تنها در مرورگر Internet Explorer نسخه های 6 و ماقبل در زمان های خاص، همانند همین ثبت فرم ها به نمایش در میاد.

احتمالاً در همون قسمت بخشی رو داره كه با تیك زدن اون دیگه این پیغام به نمایش در نمیاد.
موفق باشید.
مرجع آدرس ها