انجمن‌هاي فارس وب

نسخه کامل: اخبار متحرک
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
من میخوام تو فرمم قسمت اخبار داشته باشم،طوریکه تیتر خبرها متحرک باشد(مثلا از پایین به بالا)،وقتی کاربر با موس روی آن رفت متوقف شود ،و وقتی روی آن کلیک کرد ،لینک آن در صفحه ی جدید باز شود.
از چه کنترلی برای نمایش این تیترها باید استفاده کنم؟gridview ,repeater یا ...؟
من خودم یک گرید ویو را که به یک جدول از س کیو ال ،بایند شده بود ،بین تگ marquee قرار دادم ولی حرکت نکرد،چرا؟دوستان چه راهی را پیشنهاد می کنند

<marquee  dir="rtl" direction="right"onmouseout="start();"
            onmouseover="stop();" scrollamount="3" width="100%"><P>

<asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False" DataSourceID="SqlDataSource1"
            Style="z-index: 100; left: 152px; position: absolute; top: 176px">
            <Columns>
                <asp:BoundField DataField="uid" HeaderText="uid" InsertVisible="False" ReadOnly="True"
                    SortExpression="uid" />
                <asp:BoundField DataField="marque" HeaderText="marque" SortExpression="marque" />
            </Columns>
        </asp:GridView>

</marquee>

از هر كنتلی كه بخوای میتونی استفاده كنی.
كد زیر رو تست كردم. هیچ مشكلی نداره:

<marquee behavior="scroll" direction="left" onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">
<asp:GridView ID="GridView1" runat="server">
</asp:GridView>
</marquee>

ممنون اون درست شد.من میخوام هر کدوم از ردیف های گریدویو به صورت یک لینک باشد که وقتی کاربر روی آنها کلیک کرد،با توجه به این که این شماره ی سطر چه عددی است،از جدول اس کیو ال یک select گرفته شود و خبر در صفحه جدیدی نمایش داده بشه.برای ایجاد قابلیت لینک از کدهای زیر استفاده کردم ،ولی نمی دونم چطوری بقیشو پیدا کنم؟آیا باید از session استفاده کنم؟( جدول خبر دارای ستون های id ,Title , body است. )

<asp:TemplateField HeaderText="pop">
                    <ItemTemplate>
                        <asp:LinkButton ID="LinkButton1" runat="server" Text='<%# Eval("Title")    %>'
                           ></asp:LinkButton>
                    </ItemTemplate>
                </asp:TemplateField>

یه روش اینه كه query string استفاده كنی. تو هر ردیف یك hyperlink اضافه كن. id خبر رو به آدرس صفحه اخبار اضافه كنی و اون رو به عنوان NavigateUrl مربوط به hyperlink قرار بده. تو قسمت لود صفحه اخبار كدی رو بنویسی كه خبر مربوط به این id نمایش بده.

<asp:HyperLink ID="HyperLink1" Runat="server" NavigateUrl='<%# "~/news/default.aspx?id=" + Eval("id").tostring()%>' Text="مشاهده خبر" ></asp:HyperLink>

مرجع آدرس ها