آیا اسکریپتی هست که phpnuke رو تبدیل کنه به wp ?
آیا اصلا میشه همچین کاری کرد ؟؟
راستش سایت من الان phpnuke است data زیاد داره می خوام از بین نره وقتی سایت ام رو می خوام تبدیل کنم به هر نحوی حالا هر راهی باشه مب پذیرم
ممنون می شم اگه کمک ام کنید
همه چیز امكان داره!
با خروجی rss فكر میكنم بتونید این كار رو انجام بدین، در وردپرس بخشی به نام Import وجود داره كه امكان بهرهگیری از خروجی سیستمهای مدیریت محتوای دیگری رو فراهم میاره. البته بعید میدونم این روش كل محتوا رو پشتیبانی كنه، مثلاً دسته بندیها رو شامل نمیشه و ...
راه دیگه استفاده از اسكریپت واقع در
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] هستش، كه این هم فكر میكنم كامنتها و ... رو شامل نمیشه.
فیالواقع این عمل به طور كامل شدنی نیست به این دلیل كه این دو سیستم تفاوتهای ساختاری بسیار زیادی دارند.
موفق باشید.
سلام دوست من ممنون می شم اگه در مورد rrs بیشتر توضیح بدین من هر کاری کردم نشد می شه خودتون تست بزنید بعد به صورت مرحله به مرحله بگید تا من انجام دهم ؟
ممنون می شم اگه این محبت رو بکنید در حق ام
خروجی فید RSS معمولاً با اشاره به backend.php (برای مثال
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]) قابل دریافت هستش. این كدها میبایست با فرمت xml ذخیره و از بخش Import وردپرس وارد بشن؛ كه همونطور كه قبلاً گفته شد این تنها شامل مشخصات ارسال اخبار شماست.
انجام این امر به عهدهی خود شماست و راههایی رو كه پیشنهاد كردم تا به حال تجربه نكردم. گذشته از همهی اینها فكر میكنم بهترین روش این هستش كه به صورت دستی اطلاعات رو وارد كنید كه كم ریسكترین روش همین هستش.
سایت من بیشتر از 1000 تا خبر داره توش اگه بخوام بصورت دستی این کا رو بکنم که خیلی خیلی مشکله دوست من !!!! راه های دیگه ای به ذهنتون نمی رسه ؟
دوستان می شه یک آموزش تصویری در این ضمینه بسازین ممنون می شم