سلام دوستان من تازه میخواهم php رو یاد بگیرو میخواستم بدونم برای نوشتن برنامه به این زبان چه چیزهای لازم دارم منظورم نرم افزار هست در ضمن الان دارم php 5.3 رو دانلود میکنم و اصلا به محیتش آشنا نیستم و نمیدونم نوشتن برنامه بین نسخه های مختلف چه فرقی با هم میکند اگه میشود اساتید منو راهنمایی کنن

سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن خوش آمد عرض مي كنم.
شما علاوه بر php به apache به عنوان وب سرور و به mysql به عنوان پايگاه داده نياز داريد.
چون تازه مي خواهيد كار با php رو شروع كنيد،پيشنهاد مي كنم خودتون رو درگير نصب و تنظيم اينها نكنيد و يكي از برنامه هايي را كه هر سه اينها را به علاوه ي ابزار هاي ديگر براي شما نصب و پيكر بندي مي كنند،دانلود و نصب كنيد.با اولويت سادگي از پايين به بالا:
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
در مورد يادگيري در همين انجمن آموزش مطالب و كتاب هاي خوبي از طرف دوستان معرفي شده كه مي تونه بسيار كمكتون كنه.
اگر سوالي داشتيد خوشحال مي شيم جواب بديم.
موفقيت
والا من با این برنامه کار نکردم با easy php کار میکنم ولی ارور مشابه ای در این نرم افزار وجود دارد علت ان هم تداخل برنامه با دیتابیس انتی ویروس هست به طور مثال وقتی nod32 را پاک می کنم برنامه درست کار می کنه این ارور هم ممکن هست به همین علت باشه
پیشنهاد من اینه که نرمافزار Wamp server رو نصب کنید که از آدرس
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] قابل بارگزاری هستش. این برنامه نسبت به برنامههای مشابه اختتلال خاصی نداره و نسخهی جدید اون از ماژول rewrite که تنظیمات Appache توسط فایل htaccess. هست، پشتیبانی میکنه.
سلام
امید وارم حالتون خوبه باشه
من مدتی است که مشغول به فعالیت در ضمینه طراحی وب سایت هستم.من قصد طراحی صفحه ثبت نام
و ورود به سایت هستم.اگر کسی می تونه در این زمینه به من کمکی بکنه لطقا منو کمک بکنه.
مرتضی
[حذف شد]