پنجشنبه 22 مرداد 1388, 10:29 بعدازظهر
شنبه 31 مرداد 1388, 3:14 قبلازظهر
xooker عزیز
منظورتون رو متوجه نشدم ...
اگخ منظورتون Full screen فلشه که تو آموزشا هست .... منظورتون از Scroll خوردتن چیه ؟؟؟ کامپوننت Text Area رو می گید ؟
منظورتون رو متوجه نشدم ...
اگخ منظورتون Full screen فلشه که تو آموزشا هست .... منظورتون از Scroll خوردتن چیه ؟؟؟ کامپوننت Text Area رو می گید ؟
شنبه 31 مرداد 1388, 2:32 بعدازظهر
ملیکا ی عزیر
اگه لطف کنید یک صفحه کامل فلش به همراه fla اون برای من قرار دهید . ممکنه که با گذاشتن این صفحه مشکلم حل شه ونیازی به توضیح اضافه نباشه . تشکر
اگه لطف کنید یک صفحه کامل فلش به همراه fla اون برای من قرار دهید . ممکنه که با گذاشتن این صفحه مشکلم حل شه ونیازی به توضیح اضافه نباشه . تشکر
يكشنبه 1 شهريور 1388, 1:24 قبلازظهر
xooker عزیز
مثل اینکه من اصلا متوجه منظور شما نمیشم ... یه صفحه فلش ؟؟ یه فایل که فقط یه فریم حالی باشه ؟؟؟
همین صفحه فلش رو بگی منظورت چیه ، خوبه ....
مثل اینکه من اصلا متوجه منظور شما نمیشم ... یه صفحه فلش ؟؟ یه فایل که فقط یه فریم حالی باشه ؟؟؟
همین صفحه فلش رو بگی منظورت چیه ، خوبه ....
يكشنبه 1 شهريور 1388, 2:11 قبلازظهر
مساله خیلی ساده هست .نمیدونم چرا پیچیدش می کنید .
من از شما یک صفحه html فول فلش به همراه سورس اون تقاضا دارم .
داخل این صفحه چی باشه اصلا مهم نیست .
یعنی هر جایی داخل مرور گر راست کلیک شد همون منوی اشنای فلش نمایش داده بشه .همین
من از شما یک صفحه html فول فلش به همراه سورس اون تقاضا دارم .
داخل این صفحه چی باشه اصلا مهم نیست .
یعنی هر جایی داخل مرور گر راست کلیک شد همون منوی اشنای فلش نمایش داده بشه .همین
شنبه 25 مهر 1388, 9:33 بعدازظهر
ممنون می شم اگه کسی در این مورد توضیح بده !
يكشنبه 26 مهر 1388, 2:53 بعدازظهر
چیزی که شما به اون توجه نمیکنید وضوح نمایش (Resolution) هستش که متفاوته. میبایست در وضوح نمایش 800 در 600 (که همچنین اندازه ای رو برای سورس فلش fla در نظر بگیرید) و باقی بخش های رو در وضوحهای نمایش بالاتر با html پر کنید.
و یا اینکه در ابتدا در فایل شما وضوح نمایش بالایی رو در نظر گرفته شده که در وضوحهای نمایش پائینتر دارای پیمایش (Scroll) خواهد بود.
البته توسط Action Script میتونید جوری برنامه بنویسید که در وضوحهای مختلف توابع مختلفی ایجاد بشه. وضوح صفحه نمایش هم از کد جاوا اسکریپ زیر قابل شناسایی هستش:
و یا اینکه در ابتدا در فایل شما وضوح نمایش بالایی رو در نظر گرفته شده که در وضوحهای نمایش پائینتر دارای پیمایش (Scroll) خواهد بود.
البته توسط Action Script میتونید جوری برنامه بنویسید که در وضوحهای مختلف توابع مختلفی ایجاد بشه. وضوح صفحه نمایش هم از کد جاوا اسکریپ زیر قابل شناسایی هستش:
screenX=System.capabilities.screenResolutionX
screenY=System.capabilities.screenResolutionY
و البته از صحت دریافت اون مطمئن بشید:
trace("xRes= "+screenX+" yRes= "+screenY)
فکر میکنم راهنمایی تقریباً مناسب بود؛ انجام کار با شما.
موفق باشید.