انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: نمایش كل مطلب با كلیك روی نظرات در بلاگفا
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
من میخوام توی کد قالب بلاگفام یه کاری بکنم که وقتی روی قسمت نظرات هر پست کلیک بشه لینک ثابت اون پست برام نشون بده .
فک کنم هر کاری بخواد باشه باید روی این قسمت انجام بشه منم اون قسمت از کد قالبو برات می ذارم .

<script language="javascript">
function GetBC(lngPostid)
{
intTimeZone=<-BlogTimeZone->;
strBlogId="<-BlogId->";
intCount=-1;
strResult="";
try {
for (i=0;i<BlogComments.length;i+=2)
{
if (BlogComments[i]==lngPostid)
intCount=BlogComments[i+1] ;
}
} catch( e) {
}
if ( intCount==-1) strResult="آرشيو نظرات";
if ( intCount==0) strResult="نظر بدهيد";
if ( intCount>0) strResult=intCount + " نظر" ;
strUrl="http://commenting.blogfa.com/?blogid=" +strBlogId + "&postid=" + lngPostid + "&timezone=" + intTimeZone ;
strResult ="<a href=\"jvoid(0)\" onclick=\"jwindow.open('" + strUrl + "','blogfa_comments','status=yes,scrollba rs=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px')\" >" + strResult + " </a>" ;
document.write ( strResult ) ;
}
function OpenLD()
{
window.open('LinkDump.aspx','blogfa_ld','status=yes,scrollbars =yes,toolbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px');
return true;
}
</script>

ممنون میشم اگه کمکم کنید، اینم کل قالب: [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

سلام من که نفهمیدم اینجا اتفاق چی شد و چی نشد می خواستم بدونم میشه تو بلاگفا مثلا مثل پرشین بلاگ یه پنجره جدا باز بشه و همزمان بتونی واسه چندنفر نظر بدی؟؟؟؟
متوجه نشدم واضح تر سوالتون رو بپرسید.منظورتون اینه که قسمت نظرات کار نمی کنه
ببینید . من یه جا یه کدی دیدم . طبق اون کد نظرات شما در بلاگفا به انتهای مطلب اون پست منتقل میشه . ولی نکته ی بدش اینکه باید شما روی لینک اون پست کلیک کنید . ولی پایینش نوشته بود که شما باید لینک کلید نظرات رو با لینک مطلب تعویض کنید. ولی دیگه نگفته بود چطوری ! یعنی طرف روی نظرات کلیک می کنه میره توی صفحه اون پست که در پایینش نظرات هست و نظرشو میده . ( مثه خیلی از این سایتها )
حالا من نمی دونم این کار شدنیه یا نه ؟
اگه می تونید لطفا کمکم کنید :)))
می تونید یک مثال بزنید اگه بزنید احتمال 60% بتونید این کارو انجام بدید
ببین دوست عزیز من یه جا دیدم که یه کدی بود که با اون نظرات وبلاگ میره به قسمت انتهایی پست .
یا این طوری بگم . خیلی از وبلاگا هستند . مثل یک پزشک . شما وقتی صفحه اول رو باز می کنید کل پستارو نشون میده و حالا وقتی مثلا روی نظرات پست اول کلیک می کنید میرید یه صفحه ی اون پست که بالاش متن پست و پایینش نظرات هست .

حالا منظورم منم مثل این هست . یعنی وقتی در صفحه اصلی روی نظرات یه پست کلیک می کنیم برویم به لینک اون پست که بالاش متن پست هست و پایینش هم نظرات ( نظراات با اون کدی که گفتم به پایین متن پست منتقل میشه . چون در حالت عادی این امکان در بلاگفا نیست ! )

حالا اگه بازم لازم بود بیشتر توضیح بدم بگید تا این کارو بکنم .
منظورتون رو متوجه شدم این کار را در حالت <iframe> انجام شده که بلاگفا این رو بسته و سرویس های دیگه می تونن برای بلاگفا می تونید از js. استفاده کنید نحوه ی این کارو در پست بعد می زارم چون الان سرم شلوغه و نمی تونم آموزشش رو براتون بزارم ولی تا چند روز آینده سعی می کنم براتون آموزش بدم
آقا دمت گرم
فقط جون من هر چه سریع تر انجامش بده لطفا
دستم به دومنت
مرجع آدرس ها