انجمن‌هاي فارس وب

نسخه کامل: كمك‌كنيد لطفا
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام.
دوستان جواب بدين ديگه خيلي گيرم غمگین

اين يكي مهمتره :‌
من يه دونه كنترل منو گذاشتم تو صفحه مي خ.تم وصلش كنم به XML ولي منو درست اجرا نميشه بگيد چط.ري اين كارو كنم . ببينيد من ميخوام كاري كنم كه آيتم هاي منو از داخل ديتابيس خونده بشه ولي مي دونيد كه Access به منو نميچسبه بايد به XML تبديلش كنم كه با كدهاي زير ميكنم :

Dim DS As Data.DataSet = New Data.DataSet
Dim con_str As String
con_str = " Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("DBase/Profiles.mdb")
Dim objSQLAdapter As New Data.OleDb.OleDbDataAdapter("SELECT LName, Href from Link", con_str)
objSQLAdapter.Fill(DS, "Link")
Dim doc As System.Xml.XmlDataDocument = New System.Xml.XmlDataDocument(DS)
Dim writer As System.Xml.XmlTextWriter = New System.Xml.XmlTextWriter(Server.MapPath("DBase/Link.xml"), Nothing)
doc.Save(writer)
بعد فايل XML رو به منو ميچسبونم ولي درست در نمياد تورو خئا كمك كنيد .[/quote]
سلام، من می خوام وقتی موس روی لینک رفت (OnMousOver) لینک تو فریم وسط باز بشه همه کاراشو انجام میدم حتی تو یه صفحه جدید باز میکنه اما تو فریم باز نمیشه خواهش میکنم کمک کنید خیلی مهمه . ممنون
جالبه ها 40 تا بازدید داشته اما یک نفر جواب نداده، مدیران عزیز کجا هستند ؟
KamranShakh عزیز
تعداد بازدید کننده زیاد نشون می ده دوستان علاقه مند به کمک هستن ولی لزوما همه ، همه چیز روو نمی دونن ،
اگه از .net 2008. به بالا استفاده می کنی می تونی از کد زیر استفاده کنی :

string XmlPath = System.IO.Path.Combine(System.Windows.Forms.Application.StartupPath, @"..\..\file.xml");
XDocument doc  = XDocument.Load(XmlPath);
            XElement ele2 = doc.Element("ElementNameInXMLFile");
            var query = from a in ele2.AncestorsAndSelf()
                         select a;
          FiledName = query2.ElementAt(0).Element("FieldName").Value;

اگه مشکلتون حل نشد در خدمتم ... من مدتی انجمن ها نمی اومدم ولی الان دیگه بیشتر سر می زنم

برای اینکه تو فریم باز شه هم قبلا در انجمن ها بحث شده یه جستجو کنی پیدا می کنی ...

مرجع آدرس ها