انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: طريقه ساختن ولوم كنترلر
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام
اينم طريقه ساختن ولوم كنترلر :

1-يك سند جديد در فلش باز كنيد و 4 لايه ايجاد كنيد و نام آنها را به ترتيب از پايين به بالا به صورت زير قرار دهيد:
s1
s2
sound
action

2- در لايه s1 شكلي شبيه شكل (مثلث ) بكشيد و بعد از انتخاب كردن آن F8 را بزنيد و نام سمبل را line گذاشته و بعد از انتخاب graphic از قسمت behavior بر روي ok كليك كنيد.
3- حالا به صحنه اصلي برگرديد و در لايه s2 شكلي شبيه مستطيل بكشيد و بعد از انتخاب كردن آن F8 را بزنيد و نام سمبل را mc گذاشته و بعد از انتخاب movie clip از قسمت behavior بر روي ok كليك كنيد.حالا دوباره كل شك را انتخاب كنيد وF8 را بزنيد و بعد از انتخاب Button از قسمت behavior بر روي ok كليك كنيد.

- به mc برگشته و در قسمت اكشن button دستورات زير را قرار دهيد:

on (press) {
   startDrag("", false, left, top, right, bottom);
}
on (release) {
   stopDrag();
}

4- به صحنه اصلي برگشته و در قسمت اكشن مووي كليپ mc كد زير را قرار دهيد:

onClipEvent (load) {
   top = _y;
   bottom = _y;
   left = _x;
   right = _x+100;
   _x += 100;
}
onClipEvent (enterFrame) {
   _root.song.setVolume(_x-left);
}

5- به لايه sound رفته و آهنگ مورد نظر را به اين لايه وارد كنيد(ctrl+R) .
6- حالا در قسمت اكشن لايه action دستور زير را وارد كنيد:

song = new Sound();

مرجع : سايت مجيد آنلاين

اميدوارم راضي باشيد

خیلی ممنون
برای من که مفید واقع شد
حدالامکان آموزش‌هاتون رو همراه با عکس بذارین خیلی خوب می‌شه :)
بازم ممنونم
مرسي عالي بود ، من script اينو فراموش كرده بودم اما اينجا پيدا كردم مرسيييييييييي
سلام
خیلی عالی بود
نمیدونم ولوم کنترلر های گرافیکی رو دیدین یا نه مثلا حرکت یک نماد گرافیکی از یک بخش تصویر به بخش دیگراون عمل تغییر ولوم را انجام می ده . در این مورد چه باید بکنیم ؟
سلام

فکر می کنم مطلبی که پرسیدید در پست[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] آمده باشد اگر نه که بیشتر توضیح بدید . هوم

البته در حالت کلی فرقی نمی کند شما از چه گرافیکی استفاده می کنید نهایتا شما Button هایی دارید برای اضافه و کم شدن صدا و تنها می بایست کدهایی که برای کم و زیاد کردن است را به آن ها منتقا نمایید .

ولی اگر بازم سوالی بود در خدمتم
مرجع آدرس ها