انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: چه طور در هنگام Run فايل رو Export كنم ؟
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام
مي شه منو راهنمايي كنيد . من مي خواهم در هنگام Run با زدن يه دكمه فايل فلشم Export بث Jegp يا gif ، Bitmap و يا هر قايل عكسي بشه ؟؟

(خودم فعلا از Print استفاده كردم ولي خيلي جالب نيست. )
سلام .
راستش دقیقاً منظورتون رو متوجه نشدم ، میخواین از یک انیمیشن یا تصویر فلشی عکس تهیه کنید ؟
اگه اینطوره حقیقتش من خودم از print screen استفاده میکنم ، خوب هم در میاد ... حالا منتظر جوابتون هستم ، اگه میشه بیشتر توضیح بدین .
سلام

من مي خواهم كاربر هر وقت كه خواست بتونه با زدن دكمه اي عكس رو Export كنه و اين عكس در Server ذخيره بشه

يكي گفته بودمي شه از Shared object يا download Method استفاده كرد ولي متاسفانه نه كار با اينا رو بلدم و نه مرجع مناسبي گير آورده ام ممم اگر بتونيد راهي نشانم دهيد ممنونتان مي شوم.
بالاخره مشكل شما حل شد ؟ هيچ مبحثي نبايد تو اين انجمن ها نيمه كاره و يا احيانا" بي جواب بمونه .

اگر حل نشده لطفا" بيشتر توضيح بدين ؛ چون واقعا" متوجه نشدم هدفتون چيه ؟
سلام ،‌
متاسفانه نه حل نشده

ببينيد قضيه به اين صورت است :
كاربر مي تونه در كادري هر چه دلش خواست بكشه (هموني كه آموزش Drwing را در فريوم گذاشتم "نقاشي در فلش ") ، بعد دكمه ي ثبت رو بزنه ، عكسي كه كاربر كشيده ذخيره شه يا به صورت يه object در ديتا بيس يا به صورت يه فايل كه اسمش در ديتا بيس ذخيره شه .
يعني در زماني كه كاربر دكمه ي ثبت رو مي زنه عكس اون كادر بايد از فلش Export يا يه همچين چيزي بشه.

اگه دوستان بتونن كمك كنن، خيلي ممنونشون مي شم بد گير اوفتادم.
منظورتون چيزي شبيه به [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] هستش ؟ (به پائين ترين قست صفحه توجه كنيد ؛ صبر كنيد تا لود شه)
ببخشيد، ولي من چيزي پايين صفحه نديدم!!‌

منظورتون رو مي شه واضح تر بگيد ؟؟‌

Bonyanalam نوشته است:
به پائين ترين قست صفحه توجه كنيد ؛ صبر كنيد تا لود شه .

Print Screen Example ، دقيقا" مثل همون نقاشي و دكمه ي Print .

سلام
يه مشكل من مي خواهم دقيقا به طور عكس خروجي بده ولي اينجا اين كار رو نمي كنه؟؟/

يا من متوجه منظور شما نيستم يا بد در مورد نيازم گفتم!!!!‌

شما در اينصفحه كجا عكس را منتقل مي كنيد؟؟؟ اينها كه همه متن را ارسال مي كنند!!!!
جالبه خندان

اگه به پست نگاهي بندازيد ؛ كلمه ي "اين" به سايتي لينك شده هان؟

احتمالا" اشتباه از من بود كه لينكم اونقدر كوچيك بود سوت
صفحات: 1 2
مرجع آدرس ها