با سلام خدمت همه کابران عزیز و حرفه ای
عزیزان من یک پروژه کامل با ام ام بی ساختم کامپایل هم کردم در قسمت کامپایل گزینه generate autorun را هم فعال کردم اما باز وقتی فایل exe رو می ریزم روی سی دی و قرار می دم توی درایو باز به صورت اتوماتیک باز نمیشه و قتی هم دبل کیلیک میکنم پنجره open with باز میشه و فقط باید برم داخل درایو سی دی و روی فایل exe دبل کیلیک کنم تا برنامه اجرا بشه
از همه عزیزان خواهش می کنم جواب و راهنمایی تون رو از من دریغ نفرمایید
مرسی از لطفتون
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم برنامه های که اینستال برای سی دی درس می کنن بشه مثه اینستال شایلد.

برای تبدیل فایلتون به Autorun بهتره از نرم افزارهای جانبی استفاده کنید چون هم امکانات زیادتری در اختیارتون می ذارن و هم اینکه مطمئنید به درستی اجرا می شه
مثل :
AutoRun Design Specialty نام نرم افزاری از شرکت AlleySoft می باشد که به وسیله آن کاربران سطوح مختلف کامپیوتر قادر به ساخت Autorun به صورت کاملا گرافیکی خواهند بود و پنجره مربوط به autorun خود را در تمامی مراحل طراحی به صورت گرافیکی مشاهده کرده و با چند کلیک به تمامی ابزار موجود در برنامه دسترسی خواهند داشت
AutoPlay Media Studio یکی از بهترین و آسان ترین برنامه های ساخت autorun، منو های خودکار، برنامه های محاوره ای، برنامه های مولتی مدیا و برنامه های مختلف می باشد که با زمانی بسیار اندک با محیطی با کاربری راحت و آسان می توانید از ابزار این نرم افزار استفاده نمایید و پروژه خود تهیه نمایید. شما می توانید از متن ها، عکس ها، موزیک ها، ویدئو ها، فایل های فلش و... مورد علاقه ی خود را تنها با انجام عمل Drag & Drop برای خلق برنامه ی خود استفاده کنید. یکی از بهترین ویژگی این نرم افزار ایجاد یک فایل واحد با فرمت exe است که در اکثر موارد از این خاصیت برای ساخت دموها و برنامه ها و... استفاده می کنند.
نرم افزار Director ابزاری قدرتمند جهت ساخت برنامه های چند رسانه ی می باشد که با کمک این نرم افزار به راحتی قادر به ساخت نرم افزار های آموزشی، بازی ها، نمونه های اولیه نرم افزار های تجاری، شبیه ساز ها، سی دی های مالتی مدیا و ... خواهید بود. از جمله موارد قابل اشاره اینکه خروجی این نرم افزار بسیار منعطف بوده و در زمینه های مختلفی مانند کاربرد در سطح وب و یا جهت استفاده بر روی ویندوز و مکینتاش و به صورت سی دی و دی وی دی کاربرد دارد.
Multimedia Builder نام مشهورترین نرم افزار در زمینه Autorun سازی می باشد که به کمک آن قادر خواهید بود تا تمامی نیازهای خود را در زمینه ساخت Autorun برطرف نمایید. این نرم افزار با استفاده از امکانات متعدد و ابزارهای فراوانی که در اختیار کاربران قرار می دهد توانایی فراوانی را در ساخت فایل های AutoRun می دهد. این نرم افزار که از تولیدات شرکت MediaChance می باشد در چندین سال متوالی از سوی کاربران به عنوان یک نرم افزار کامل در این زمینه انتخاب شد.
CDMenuPro نام نرم افزاری از شرکت Klaus Schwenk Software می باشد که یک شرکت آلمانی در زمینه ساخت نرم افزارهای چند رسانه ای است. به کمک این نرم افزار کاربران قادر خواهند بود تا autorun های مورد نظر را با سلیقه خود طراحی کنند.
و ....
با سلام خدمت همه کابران عزیز و حرفه ای
عزیزان من یک پروژه کامل با ام ام بی ساختم کامپایل هم کردم در قسمت کامپایل گزینه generate autorun را هم فعال کردم اما باز وقتی فایل exe رو می ریزم روی سی دی و قرار می دم توی درایو باز به صورت اتوماتیک باز نمیشه و قتی هم دبل کیلیک میکنم پنجره open with باز میشه و فقط باید برم داخل درایو سی دی و روی فایل exe دبل کیلیک کنم تا برنامه اجرا بشه
از همه عزیزان خواهش می کنم جواب و راهنمایی تون رو از من دریغ نفرمایید
مرسی از لطفتون
سلام
گاهی اوقات بیلدر خیلی خوب جواب نمیده. ولی راه حل آسونی برای این کار هست.
کافیه یه فایل با نام دقیق Autorun.inf بذاری روی روت سی دی با این محتویات:
[autorun]
autorun=xxx.exe
Icon=yyy.ico
xxx یعنی اسم فایل اجراییت و yyy یعنی اسم فایل آیکونت. اگر نداشتی این سطر را حذف کن.
در ضمن اگر خواستی از آیکن فایل اجراییت استفاده کنی، این خط را جایگزین آخری کن:
Icon=xxx.exe,0
یه نمونه از این فایل را ضمیمه کردم که اگر کسی میخواد استفاده کنه.
فقط دوستان دقت کنید که پسوند فایل را مجبور شدم تغییر بدم چون مجاز نبود!!! یادتون باشه حتما txt. را از آخرش بردارین و برش گردونین به inf.