انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: راهنمايي براي ارسال فرم به ديتابيس
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام به همگي
من زياد وارد به php نسيستم .
من دنبال اسكريپتي ميگردم كه به صورت زير عمل كنه.

1 - يه تعداد فيلد 5 يا 6 حالا كمتر يا بيشتر داشته باشه.
2 – وقتي كاربر اونارو پركرد و دكمه send رو زد اون اطلاعا به داخل يه جايي توي سايت من ( مثلا ديتابيس) ارسال بشه نه ايميل – در ضمن امكان مديريت دريافت ها رو داشته باشه – يه چيز ديگه اينكه به صورت جدول دريافت بشه.
مثلا كاربر1 ارسال مي كنه – كاربر 2 كه مطالبو ارسال كرد به صورت جدول بره زير مطالب كاربر1 و ....
3- مثلا 10 رقم متقاوت در 2 سطر سطر به صورت رندم كد ارايه كنه وبه كاربر ارايه كنه ( اگه دكمه پرينت داشته باشه عالي ميشه )
4 – اگه امكان تبديل اطلاعات داخل ديتابيس (همون جايي كه اطلاعات توش ثبت شده )رو به فايل اكسل داشته باشه نور علي نور ميشه.
سرچ كردم . چيزي پيدانكردم .
گفتم كه زياد با پي اچ پي كار نكردم.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام
شما نیاز به کدهای php دارید وهمچنین نیاز به یک نرم افزار مثل easyphpکه بتونید فایل ها تون رو چک کنید
وهمچنین بعد از این ها نیاز به داشتن دیتابیس در سمت سرور راه دور پشتیبانی کننده از سایتت داری ودر اونجا ایجاد دیتابیس می کنی و جدول می سازی و اطلاعات کاربران را در اونجا با تنظیمات خودکار در جدول دیتابیست ذخیره میشه اما در رابطه با کداش سعی کن میتونی انجامش بدی
موفق باشید
مرجع آدرس ها