انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: درخواست آموزش فرستادن سایت روی هاست
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت تمامی اعضای محترم سایت
من با استفاده از قالبی آماده ، سایتی برای خودم طراحی کردم که شامل 10 صفحه و 30 تصویر هستش....
چند روزی هست که میخوام این سایت رو روی هاستی که خریداری کردم آپلود کنم ولی متاسفانه اطلاعاتم در این زمینه 0 هست و فقط میدونم باید از طریق ftp و در فولدر wwwroot سایتم رو آپلود کنم (که البته شاید در رابطه با پوشه در اشتباه باشم)
بعد از نصب نرم افزارهای مختلفی همچون cuteFTP pro و FileZilla FTP client سعی به کانکت شدن به ftp خودم و آپلود داشتم که متاسفانه به علت عدم آشنایی تا کنون موفق نشدم و گاها با خطای اشتباه بودن پسورد مواجه میشم. که البته فکر میکنم مراحل رو اشتباه میرم و...نه
(از درستی پسورد اطمینان دارم و حتی پسوردم رو از طریق کنترل پنل تغییر دادم ولی همچنان با همین مشکل مواجه هستم)
ولی زمانی که در نرم افزارهای ذکر شده به جای آدرس ftp سایت ، آدرس خود سایت رو ([ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]) رو وارد میکنم یوزر و پسورد رو قبول میکنه و میتونم فایلهای موجود رو ببینم ولی باز هم امکان آپلود برام موجود نیست ؟!

-------------------------------------------------------------------------------------------
امروز پس از کمی جستجو با فرس وب آشنا شدم و با توجه به پاسخگویی کامل و محیط صمیمی که در اینجا مشاهده کردم ، سعی کردم اینجا از شما بزرگواران درخواست راهنمایی کنم که من و افراد بی تجربه ی امثال منو راهنمایی کنید و مراحل آپلود سایت رو روی هایت قدم به قدم آموزش بدین.

با تشکر از لطف و توجه شما اساتید گرامی
شما از File Manager خود کنترل پنل استفاده کردین؟
مرجع آدرس ها