انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: نمايش خبر هاي درج شده 5 روز قبل
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان

آقا سوال من اينه . اگه بخواهيم مثلا در تاريخ امروز ، خبر هاي درج شده در سايت كه مربوط به 5 روز قبل هست رو نمايش بدهيم چطوري اين كار رو بايد انجام داد.

مثلا اگر امروز 89/02/30 باشد و ما بعد از دريافت تاريخ مذكور بخواهيم اخبار مربوط به 5 روز بعد آنرا نمايش دهيم چكار بايد انجام دهيم . مثلا اخبار تاريخ 89/03/04
مشكل من اينجاست كه وقتي تاريخ رو از اون كم ميكنم فقط روز كم ميشه و ماه تغيير نميكنه . ميشه يه كاري كرد كه وقتي روز از 31 گذشت به ماه يه دونه اضافه بشه و يا اگه تاريخ ما 89/02/01 بود و 5 روز ازش كم كرديم بشه 89/01/27 . يعنب به طور خودكار پس از كم كردن روز اگه لازم بود ماه رو هم كم يا زياد كنه؟

نميدونم سوال رو درست رسوندم يا نه ؟ اميدوارم يه دوستي به من كمك كنه؟هوم

------------------------
[size=xx-small]امور در دنيا يك اتفاق هست ولي اتفاقي نيست.
هيچ امري در دنيا اتفاقي رخ نميدهد...
[/size]
با سلام خدمت زحمتكشان عزيز
دوستان عزيز من به كمك دعاي شما دوستان تونستم مشكل تاريخ مربوط به خودم رو حل كنم . راه حل ساده اونو اينجا ميزارم تا دوستان ديگه اي كه مثل من مشكل دارند بتونن ازش استفاده كنند :

در PHP_Manual سرچ ميكردم كه به راه حل مشكل خودم پي بردم .در اونجا يه همچين مثالي زده شده بود :

<?php
$nextWeek 
time() + (24 60 60);
// 7 days; 24 hours; 60 mins; 60secs
echo 'Next Week: 'date('Y-m-d'$nextWeek);
?>

در مثال بالا در متغيير $nextWeek مشخص ميكنيم كه چند روز قبل و يا چند روز بعد از تاريخ فعلي رو ميخواهيم بدست بياوريم .يعني به جاي عدد 7 ميتوان تعداد روز هاي بعد يا قبل دلخواه خودمان رو جايگزين كنيم.

من اين روش رو براي فرمت تاريخ شمسي (jdf.php ) نيز تست كردم كه خوشبختانه جواب داد . شما ميتونيد اونو تست كنيد و جواب بگيريد .

حالا ديگه مشكل اينكه اگه روز تغيير كلي كرد ماه و يا سال هم وابسته به روز شده باشد و اگر لازم باشد تغيير كنند.

اميدوارم به درد دوستان بخورد و مشكلي نداشته باشند.

التماس 2A

..................................

خداوندا ! تقديرم را زيبا بنويس ! كمكم كن تا آنچه را تو زود ميخواهي من دير نخواهم ، و آنچه را كه تو دير ميخواهي من زود نخواهم. پس كمكم كن خداوندا ...

مرجع آدرس ها