انجمن‌هاي فارس وب

نسخه کامل: رمزینه كردن محتوای فایل PHP جهت عدم دسترسی از طریق هاست
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
من دو تا سوال داشتم
1 -من و دوستم یه وب طراحی کردیم که به دیتابیس وصل میشه و ار این میترسیم که یوزر و پسورز mysql لو بره با دیدن سورس وب میشه کاری کرد که سورسها نمایش داده نشوند یا به صوذت کد نمایش داده بشن ؟
2- ما توی دیتابیس یه سری مطالب جمع اوری کردیم و برای فراخوانیشون جکلاتی را که بقیه مینویسن به صورت کلمه کلمه در میاره و توی دیتابیس میگرده و اون جمله مریوط به جستجو را پیدا میکنه و این کار زمان زیادی میبره البته وقتی مطالب سایت زیاد بشه راهی هست که بشه سریع اینکارو کرد که طول نکشه؟
به فارس‌وب خوش اومدی دوست من.

طبق قوانین هر تاپیك مربوط به یك بحثه و سوال‌های متفاوت در تاپیك‌های متفاوت مطرح می‌شه. بنابراین پاسخ سوال اولتون رو اینجا می‌دم.

بله. برنامه‌هایی وجود دارند كه این كار رو به شیوه‌های مختلف انجام می‌دن. برنامه‌هایی كه سورس رو فقط برای سرور قابل شناسایی می‌كنند، برنامه‌هایی كه كد سورس رو قابل بازگشت و یا غیر قابل بازگشت می‌كنند و ...

اینگونه برنامه‌ها اغلب رایگان نیستند، اما در اینجا لینك برخی از اینچنین نرم‌افزارهای رایگان رو براتون می‌ذارم:

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

و برخی نمونه‌های قابل تست زمانی:

موفق باشید.
مرجع آدرس ها