fti88 عزیز
دعوت نامه برایتان ارسال شد.
موفق و پایدار باشید.
با عرض سلام:
از کسی که عضو پرشین گیگ می باشند تقضا دارام که یک دعوت نامه برای من بفرستند.
با تشکر
با عرض سلام:
از کسی که عضو پرشین گیگ می باشند تقضا دارام که یک دعوت نامه برای من بفرستند.
با تشکر
سلام دوست من
به فارس وب خوش آمدی
برای دریافت دعوتنامه ابتدا باید آدرس ایمیل خودت رو بنویسی .
سلام اگر امكان داره يك دعوتنامه پرشين گيگ و يا بالاترين و يا اگر امكانش بود دعوتنامه linktonew (فكر ميكنم همين باشه) برايم بفرستيد. ميل من: chaf1382@yahoo.com ممنون ميشوم.
سلام اگر امكان داره يك دعوتنامه پرشين گيگ و يا بالاترين و يا اگر امكانش بود دعوتنامه linktonew (فكر ميكنم همين باشه) برايم بفرستيد. ميل من: chaf1382@yahoo.com ممنون ميشوم.
از طرف پرشین گیگ برای شما ارسال شد دوست من .
موفق باشی
خدانگهدار
pedram1387 عزیز
این تاپیک فقط جهت درخواست دعوتنامه ی پرشین گیگه. دعوتنامه ی سایت های دیگه رو تو تایپک های دیگه بایستی درخواست کنی.
pedram1387 عزیز
این تاپیک فقط جهت درخواست دعوتنامه ی پرشین گیگه. دعوتنامه ی سایت های دیگه رو تو تایپک های دیگه بایستی درخواست کنی.
ممنون كاكتوس محترم ،اگر ميشه بيشتر راهنمائي فرمائيد براي درخواست دعوتنامه بالاترين و todaylink به كجا و به كدام تاپيك مراجعه كنم، از بابت پرشين گيگ هم واقعا از فرستنده ممنونم.
دوستان اگه كسي پارسا اسپيس داره ممنون ميشم واسم يه دعوتنامه بفرسته اخه مدتيه پرشين گيگ قاط ميزنه!omidpersia2002 at yahoo dot com
pedram1387 جان
تا اونجا که من اطلاع دارم تاپیکی برای بالاترین و... نداریم. خودت یه تایپک درخواست باز کن براش دوست من:)
omidpersia عزیز
این تاپیک فقط جهت درخواست دعوتنامه ی پرشین گیگه. دعوتنامه ی سایت های دیگه رو تو تایپک های دیگه بایستی درخواست کنی. اگر هم تاپیکی براش وجود نداره خودت ایجادش کن دوست عزیز :)
سلام كاكتوس عزيز
چرا با دعوتنامه اي كه ارسال شده است و اكانتي كه من ساختم وارد
سايت پرشين گيگ نميتونم بشوم البته روزي كه ايجاد كردم وارد شدم
ولي چند روزه كه وقتي پسورد را ميزنم بر ميگرده به صفحه اصلي بدون هيچ پيغامي!!
اگر لازمه دوباره اكانت بسازم لطفا يك بار ديگر برايم دعوتنامه بفرستيد چون با دعوتنامه قبلي
امكان دوباره ثبت نام نيست.