انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: در مورد كاركرد و روش استفاده از RSS
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام به همه دوستان و تبريك اين روز:
انشاءاله سوال رو در جاي مناسبي پرسيده باشم!!!!!!ممم
سوال در مورد RSS
1. تو سايت هم Search زدمآره

2. RSS فقط براي وب سايتي كاربرد دارد كه از ديتابيس استفاده ميكند؟ يعني اگر وب سايتي كلا با HTML ساخته شده باشه و وقتي يه صفحه جديدي رو با مطلب قرار ميدن ، RSS ي هست كه بتونه اون هم نشون بده يا نه فقط با ديتابيس كار ميكنه؟؟؟؟؟؟؟
محبوب
3. تا انجايي كه من اطلاعات دارم ، RSS تيتر خبرهايي كه در وب سايت تازه درج شده باشد رو ليست ميكند . حالا چطور ميشه Select ي رو زد كه مطالبي كه جديد درج شده رو نمايش داد؟ من از اين روش استفاده ميكنم كه هميشه 10 خبر آخر رو Select ميكنم . با اين روش آخرين مطالب درج شده در سايت ليست ميشه و مشكلش هم اينه كه اگه مطالب جديد بيشتر از 10 تا باشه بقيه اش رو نشون نميده و فقط 10 تا رو نشون ميده . روش زياد جالبي نيست . روش بهتري هست؟؟؟
محبوب
4. در وب سايت هايي كه از RSS پشتيباني ميكنند ، وقتي وارد ميشويد در كنار نوار آدرس آيكن كوچك RSS رو مشاهده ميكنيد كه با كليك روي اون RSS رو نشون ميده و همچنين در نوار ابزار هم يك لينك براي همين منظور تعبيه ميشود . ميخواستم بدونم كه براي قرار دادن آيكن RSS در نوار آدرس بايد كد خاصي رو در صفحه Index نوشت ؛ يا فايل XML رو در جاي خاصي قرار دارد و يا خود مرورگر ها ريشه وب سايت رو جستجو كرده و فايل XML رو پيدا و آدرس اونو ايندكس ميكنند!!! ؟؟؟
محبوب
5. حالا اگه ما چند تا Table داشته باشيم و بخواهيم از همه Table ها خبر هايي كه جديد درج شده رو نمايش بديم چكار بايد كرد . آيا ميشه يا نه؟
محبوب
6. همين وب سايت رو ببينيد . وقتي به قسمت خروجي RSS ميريد ، ميتونيد انتخاب كنيد كه از كدام انجمن ها (Table) جديد ترين موضوعات رو نمايش بدم و بعدش يك كد خروجي به ما ميده كه اگه در جاي ديگه قرار بديم ، RSS همين وب سايت مي باشد . اين كار چطوري انجام ميشه؟؟؟/
محبوب
7. به جون خودم اينجا آخرشه . از اينكه سوال طولاني شد معذرت ميخوام. دمتون گرم كه خوندينش. لطفا راهنمايي كنيد.
کد زیر محتوای RSS همین تاپیک هستش (منتها بدون این پستی که در حال نوشتنش هستم):

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"

xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
<channel>
<title>
<![CDATA[ انجمن‌هاي فارس وب تمام انجمن ها
  ]]>
  </title>
  <link>http://forum.farsweb.ir/</link>
<description>
<![CDATA[ انجمن‌هاي فارس وب http://forum.farsweb.ir
  ]]>
  </description>
  <pubDate>Sat, 26 Jun 2010 18:18:07 +0200</pubDate>
  <generator>MyBB</generator>
<item>
<title>
<![CDATA[ در مورد كاركرد و روش استفاده از RSS
  ]]>
  </title>
  <link>http://forum.farsweb.ir/showthread.php?tid=1776</link>
  <pubDate>Sat, 26 Jun 2010 14:53:48 +0200</pubDate>
  <guid isPermaLink="false">http://forum.farsweb.ir/showthread.php?tid=1776</guid>
<description>
<![CDATA[
سلام به همه دوستان و تبريك اين روز:<br />
انشاءاله سوال رو در جاي مناسبي پرسيده باشم!!!!!![ممم]<br />
سوال در مورد RSS<br />
1. تو سايت هم Search زدم[آره]<br />
<br />
2. RSS فقط براي وب سايتي كاربرد دارد كه از ديتابيس استفاده ميكند؟ يعني اگر وب سايتي كلا با HTML ساخته شده باشه و وقتي يه

صفحه جديدي رو با مطلب قرار ميدن ، RSS ي هست كه بتونه اون هم نشون بده يا نه فقط با ديتابيس كار ميكنه؟؟؟؟؟؟؟<br />
[محبوب]<br />
3. تا انجايي كه من اطلاعات دارم ، RSS تيتر خبرهايي كه در وب سايت تازه درج شده باشد رو ليست ميكند . حالا چطور ميشه Select ي

رو زد كه مطالبي كه جديد درج شده رو نمايش داد؟ من از اين روش استفاده ميكنم كه هميشه 10 خبر آخر رو Select ميكنم . با اين روش

آخرين مطالب درج شده در سايت ليست ميشه و مشكلش هم اينه كه اگه مطالب جديد بيشتر از 10 تا باشه بقيه اش رو نشون نميده و فقط 10 تا

رو نشون ميده . روش زياد جالبي نيست . روش بهتري هست؟؟؟<br />
[محبوب]<br />
4. در وب سايت هايي كه از RSS پشتيباني ميكنند ، وقتي وارد ميشويد در كنار نوار آدرس آيكن كوچك RSS رو مشاهده ميكنيد كه با كليك

روي اون RSS رو نشون ميده و همچنين در نوار ابزار هم يك لينك براي همين منظور تعبيه ميشود . ميخواستم بدونم كه براي قرار دادن آيكن

RSS در نوار آدرس بايد كد خاصي رو در صفحه Index نوشت ؛ يا فايل XML رو در جاي  خاصي قرار دارد و يا خود مرورگر ها

ريشه وب سايت رو جستجو كرده و فايل XML رو پيدا و آدرس اونو ايندكس ميكنند!!!    ؟؟؟<br />
[محبوب]<br />
5. حالا اگه ما چند تا Table داشته باشيم و بخواهيم از همه Table ها خبر هايي كه جديد درج شده رو نمايش بديم چكار بايد كرد . آيا ميشه

يا نه؟<br />
[محبوب]<br />
6. همين وب سايت رو ببينيد . وقتي به قسمت خروجي RSS ميريد ، ميتونيد انتخاب كنيد كه از كدام انجمن ها (Table) جديد ترين

موضوعات رو نمايش بدم و بعدش يك كد خروجي به ما ميده كه اگه در جاي ديگه قرار بديم ، RSS همين وب سايت مي باشد . اين كار چطوري

انجام ميشه؟؟؟/<br />
[محبوب]<br />
7. به جون خودم اينجا آخرشه . از اينكه سوال طولاني شد معذرت ميخوام. دمتون گرم  كه خوندينش. لطفا راهنمايي كنيد.
  ]]>
  </description>
  </item>
  </channel>
  </rss>

اگه کد بالا رو با پسوند XML ذخیره و با مرورگر اجرا کنید؛ می‌بینید که عنوان تاپیک، زمان ارسال تاپیک و... به صورت شاخه‌ای لیست شدند. چنانچه URL فایل XML رو به feed خوان‌ها بدین، می‌بینید که طبق الگوی استاندارد و مشابه فیدهای دیگه براتون نشون می‌دن. بنابراین RSS ها لزوماً مختص نرم‌افزارهای تحت وب و بانک اطلاعاتی نیستند.

XML که مادر HTML هستش کاربردهای زیادی داشته و داره که منحصر به وب نیست و در نرم‌افزارهای سیستمی و همچنین بازیها جهت ذخیره اطلاعات تنظیمات استفاده می‌شه. به این دلیل که نوشتن این فایل به صورت دستی نا متعارف هستش و زمان زیادی رو می‌طلبه پس بهتره که به طور داینامیک ایجاد بشه؛ همونطور که کارایی یک سیستم مدیریت محتوا با کارایی صفحات آپلود شده‌ی HTML یکسان نیست.

سوال 4 رو دلیل عدم ارتباط به این موضوع لطفاً جداگانه بپرسید.

استخراج اطلاعات از بانک اطلاعاتی توسط دستورات بانک اطلاعاتی مربوطه و به وسیله‌ی نرم‌افزار سمت سرور انجام می‌شه، منتها خروجی همه از یک الگو شبیه نمونه‌ای که براتون مثال زدم تبعیت می‌کنند.

خروچی اطلاعات فید این انجمن از ورودی‌‌ای نشات می‌گیره که در آدرسی شبیه به syndication.php?fid=22&limit=15 موجوده. سیستم با توجه به عدد 22 که نمایانگر انجمن فتوشاپ و عدد 15 نماینگر تعداد سطر ها شروع به ساخت خروجی XML می‌کنه. وب‌سایت‌هایی که مشاهده‌ی مطالب اونها تا حد محدودی قابل انجام هست؛ حتماً خروجی محدودی رو برای فیدها در نظر گرفتند.

سلامي گرم خدمت آقاي بنيان عالم
تشكر ويژه بابت توضيحات
واقعا از صميم قلب خوشحال ميشم وقتي ميبينم يك مدير انجمن ، فعالانه به دوستاني كه سوال و يا مشكل دارند ، به نحو احسن راهنمايي ميكنه .
انشاءاله هميشه موفق ، در پناه خدا باشيد.
ممنون دوست من؛ برای تشکر تنها استفاده از دکمه‌ی تشکر کفایت می‌کنه.

فکر می‌کنم انجمن‌ها مثل سابق نیست و کاربر فعالی به اون صورت وجود نداره تا پاسخگوی دوستان باشه و اکثراً به دنبال رفع مشکل خودشون هستند که امیدوارم دوستانی که همیشه مشکلشون رو در فارس‌وب حل می‌کنن و به جواب خودشون می‌رسن با حل مشکل دوستان دیگه و درج مقاله دینشون رو به فارس‌وب ادا کنند.

با سپاس.
ما که در خدمتیم.دوستان سوالات خودشون رو مطرح کنن در صورت توان پاسخ می دیم
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]
مرجع آدرس ها