انجمن‌هاي فارس وب

نسخه کامل: سرور و پی اچ پی
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت اعضای محترم farsweb
خلاصه بگم گذرم به کار با php افتاده و برای دیدن preview کدهایی که نوشتم در IE v.7 مشکل دارم ...
.......................................................................................................
IIS ویندوز و این ورژن از php-5.3.2 که مستقیم از [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] گرفتم وهمین طور Easyphp , WAMP5 Apache, MSQL , رو هم نصب کردم ...
اما موقعی که آدرس رودر IE وارد میکنم با چنتا پیغام Warning مواجه میشم وبعد هم درآخر کدهام رو به شکل text می بینم
البته تمام warning ها در تمام نرم افزارها شبیه به هم هستش ....
.......................................................................................................
1- رو سیستمم هیچ بازی نصب نیست ...
2- از آنتي ويروسهای NOD32 و Smadav استفاده میکنم درضمن هردو ورژنها جدید همین طور آپدیت هاشون به روزن ...
3- نرم افزار php و آپاچي و ديتابيس ماي اسكيوال رو دستي نصب كردم ...
4- در موقع نصب IIS گزینه ... Details رو انتخاب و تمام Checkbox ها رو تیک زدم وبا هیچ گونه پیغام خطایی مواجه نشدم ...
5- آدرس رو در IE به این صورت وارد میکنم http://CamputerName/index.php البته از IP وهمین طور از پورتهایی غیر از 80 هم استفاده کردم ...
6- کد هام رو در ... C:\Inetpub\www ذخیره می کنم ...
7- موقع دیدن preview به اینترنت متصل نیستم ...
8- نگید باید Windows service pack 2 رو عوض کنم که در شرایط حاظر
امکانش نیست البته یک بارامتحان کردم ولی ...
9- وووووووووووو.... دیگه نمیدونم چی باید بگم ...
لطفا اگه می توند کمکم کنید وپاسخهایی کامل بهم بدین ...
............................................................................. با تشکر F.A.A.M
........................................................................................................
به فارس‌وب خوش اومدی دوست من.

در مرحله‌ی اول IIS رو غیر فعال كنید.
نسخه‌ی جدید Wamp رو از آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] دانلود و نصب كنید.
آدرس سرور شما http://localhost و پوشه‌ی پیشفرض c:\wamp\www هستش.
مطمئن بشید كه در قسمت Internet options > Connections > Settings مقداری در بخش Proxy server وارد نشده باشه.
اگه باز هم مشكلی بود پیغام‌های خطا رو ارجاع بدین تا مشكلتون بررسی شه.
موفق باشید.
مرجع آدرس ها