انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: مشکل استفاده از Draw Ap Div در دریم ویور
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام
من نحوه استفاده از Draw Ap Div که در منوی Layout دریوم ویور هست رو متوجه نمی شم .تا این حد می دونم که یک تگ Div هست که به صورت دستی و با موس میشه موقعیتشو هر جای صفحه برد و با موس اندازه اونو تغیر داد.
اما سوال من اینه که من میخوام از این ابزار استفاده کنم و یک فلش داخلش قرار بدم و اونو هر جای دلخوا ه صفحه ام قرار بدم به طوری که :
مکان این تگ در تمام مرور گر ها و صفحه نمایش ها یکسان نشون داده بشه و جاش عوض نشه.
(یه جورایی می خوام کارمو راحت کنم) .
اگه امکان داره بیشتر توضیح دهید چون خیلی مهمه .
تشکر.
تنها كاركرد این گزینه ایجاد یك لایه به صورت شناور هستش كه CSS اون به شرح زیره:

position:absolute;

visibility:hidden;

width:200px;

height:115px;

z-index:1

خط 1: به شی مربوطه خاصیت شناور بودن می‌ده كه فاصله‌ی اون از بالا، راست، پایین و چپ به ترتیب یا خصایص left، bottom، right، top قابل مقدار دهی هستش.
خط 2: باعث نامرعی شدن لایه و محتویاتش می‌شه.
خط 3 و 4: تعیین كننده‌ی طول و عرض لایه هستند.
خط 5: ترتیب لایه از جهت عمودی هستش كه هرچه عدد بیشتر باشه لایه در وضعیت بالاتر و روی لایه‌های دیگه قرار می‌گیره.

اینكه كار شما در تمام مرورگرها از چیدمان یكسانی برخوردار باشه به تجربه كار با CSS و آزمایش‌های مكرر برمی‌گرده، اما در مورد لایه‌های شناور از نظر نمایش در مرورگرهای مختلف معمولاً مشكل خاصی وجود نداره.
موفق باشید.

باید در ادامه من این موضوع اضافه کنم که در div دیرم ویور درست نشون میده یعنی همون جای هست که من مشخص کردم ، اما وقتی که اونو روی یک مرور گر تست می کنم سر جای خودش نیست !

مدیرها لطفا راهنمایی کنن . ممنون می شم ...
تنها راهنمایی من به شما اینه که هرگز به نرم افزار طراحی برای پیش نمایش طرح اکتفا نکنید و همیشه هم زمان با 2 مرورگر طر رو آزمایش کنید.

Bonyanalam نوشته است:
تنها كاركرد این گزینه ایجاد یك لایه به صورت شناور هستش كه CSS اون به شرح زیره:

position:absolute;

visibility:hidden;

width:200px;

height:115px;

z-index:1

خط 1: به شی مربوطه خاصیت شناور بودن می‌ده كه فاصله‌ی اون از بالا، راست، پایین و چپ به ترتیب یا خصایص left، bottom، right، top قابل مقدار دهی هستش.
خط 2: باعث نامرعی شدن لایه و محتویاتش می‌شه.
خط 3 و 4: تعیین كننده‌ی طول و عرض لایه هستند.
خط 5: ترتیب لایه از جهت عمودی هستش كه هرچه عدد بیشتر باشه لایه در وضعیت بالاتر و روی لایه‌های دیگه قرار می‌گیره.

اینكه كار شما در تمام مرورگرها از چیدمان یكسانی برخوردار باشه به تجربه كار با CSS و آزمایش‌های مكرر برمی‌گرده، اما در مورد لایه‌های شناور از نظر نمایش در مرورگرهای مختلف معمولاً مشكل خاصی وجود نداره.
موفق باشید.

من هم مشكل دوستمون رو دارم ، يعني يه div دارم كه توش يه تقويم با كد جاوا گذاشتم اما نميتونم جاشو فيكس كنم.با تغيير اندازه صفحه، همش بهم ميرزه
من مبتدي هستم، ميخاستم لطف كنيد و اين روشي رو كه گفتين ساده تر توضيح بدين.چطوري بايد يه لايه شناور ايجاد كنم؟

مرجع آدرس ها