انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: تعویض src عكس توسط جاوا اسكریپت
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام به دوستان جاوا كار . من جاوا بلد نيستم و ميشه گفت مي خوام شروع كنم به ياد گيري ولي فعلا كارم گيره و نميتونم صبر كنم تا جاوا بارم بشه ! بهمين دليل ممنون ميشم جاوا كاراش كمكم كنند . مشكلم اينه كه ميخواستم ببينم ميشه با جاوا كدي نوشت كه src ي يك عكس رو از يك صفحه بگيره . مثلا در ساده ترين حالت ، فرض كنيد يك صفحه داريم كه كلا توش srcي يك عكس قرار دارد (يعني كلا يك خط توش نوشته شده كه src ي عكسه ) حالا مي خوام از اين آدرس براي Src ي عكس صفحه ي ديگه اي استفاه كنم.
البته اگر مي خوايد مسئله ي اصلي رو بدونيد كه من ميخوام اينجوري حلش كنم ، اينه كه فرض كنيد تو و وبتون يك عكس داريد كه مي خوايد عوضش كنيد( يك عكس جديد با آدرس ديگه جاش بزاريد ) بدونه اينكه به src ي اون دست بزنيد . كلا هر راهي به ذهنتون مي رسه لطفا دريق نكنيد .
به فارس‌وب خوش اومدی دوست من.

می‌بایست به شی عكس یك ID اختصاص بدین و دستور تعویض src عكس با ID مورد نظر به شكل زیر هستش:

document.getElementById('image').src="/ax.jpg"

در دستور بالا src عكس با شناسه image با ax.jpg/ كه آدرس نسبی هستش جایگزین می‌شه.

لطفاً قوانین فارس وب رو به دقت مطالعه كنید. لحن شما در پست دومتون كه حذف شد شایسته‌ی فارس‌وب نبود و همینطور تاپیك شما عنوان مناسبی نداشت.

موفق باشید.

مرجع آدرس ها