انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: نمایش تعداد کلیک های موس بر روی یک لینک ؟
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام من میخواستم بدونم چطوری با php میشه کاری کرد که وقتی روی یک لینک کلیک میشه جلوش تعداد کلیک ها رو بزنه و یک جا ذخیره کنه آمارو مثلا توی بانک اطلاعاتی یا توی یک فایل متنی ؟؟ ممنون میشم کمک کنید . غمگین
سلام دوست
شما بايد اول تو ديتابيس خودت يه فيلد براي تعداد كليك هاي هر موضوع رو تعريف كني . يعني براي هر موضوع كه درج ميكني يه فيلد هم واسه تعداد بازديد يا همون كليك بزاري .

بعدش وقتي كاربري روي لينك ادامه متن يا همون تيتر خبر كليك كنه كه خبر كامل رو ببينه شما بايد يه دستور Update بزني و مقدار كليك مربوط به همون لينك رو يكي بهش اضافه كني . بعدش هم در موقع چاپ مقدار اون فيلد رو در كنار تعداد بازديد چاپ كني.

اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم . مشكل داشتي باز هم بگو . اگه نتونستم ، دوستان قدرتمندي تو انجمن داريم كه ثانيه اي راه حل بهت ميدن.

موفق باشيلبخند
من پی اچ پی بلد نیستم . تازه کارم اگه میشه بهم بگید چکار کنم . ممنون میشم شدید .
سلام دوست عزيز ، خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم .

به عنوان مثال يه سيستم خبري رو مثال ميزنم .
وقتي داري ديتابيس و جدول ها رو ميسازي يه فيلد هم از نوع int براي تعداد كليك يا همون بازديد در نظر بگير.

بعدش وقتي لينك خبر رو در هرجايي كه دوست داشتي چاپ كردي ، وقتي روي لينك خبر مربوطه كليك شد و به صفحه ديگه رفت و كل متن خبر رو ببينه در اون صفحه يه كوئري آپديت ميزني .

$a=field-click++
"UPDATE NEWS SET field-click=$a" 

بعدش هم كه عنوان خبر رو درج ميكني در كنارش به كوئري بزن كه مقدار فيلد تعداد بازديد اون خبر مشخص(يكتا) رو برات چاپ كنه.
يادم رفت كه بگم مقدار اوليه فيلد تعداد بازديد از 0 بيشتر باشه كه موقع آپديت خطا نده.
اگه نا مفهوم توضيح دادم بگو تا بيشتر توضيح بدم.لبخند

مرجع آدرس ها