انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: چگونگی ارتباط اطلاعات دو جدول بانك اطلاعاتی
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان من یک بانک درست کردن در mysql به نام univer و این بانک 4 تا table داره .

در این 4 تا table من یک فیل به نام code_student دارم ،
table_1 , table_2 , table_3 , table_4
در این 4 تا table فیلد code_student وجود دارد

حالا من میخوام وقتی در table_1 فیلد code_student پر شد اتوماتیک در بقیه table ها هم برای فیلد code_student این کار انجام بشه ؟؟؟؟

یا اینکه کاری کنم که بقیه فیلد ها به فیلد table_1 وصل بشن و بتونن از اون استفاده کنند ؟؟

منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
با تشکر
قبل از فعالیت در فارس‌وب مد نظر داشته باشید:
1- سوالتون رو یا «فقط» در فارس‌وب مطرح كنید و یا در دیگر انجمن‌ها.
2- عنوان مناسبی برای مبحث انتخاب كنید.
3- در تایپ كلمات دقت كنید.

هدفتون رو دقیقاً توضیح بدین كه چیه و منظورتون از «پر شدن» توضیح بدین.
من دقیقا میخوام فقط یکبار شماره دانشجویی یک نفر رو وارد بانک کنم از طریق مثلا table_1
حالا بقیه table ها فیلد code_student اونها ربط پیدا کنه به table_1 ،یعنی با وارد کردن شماره دانشجویی در table_1 بقیه table ها فیلد شماره دانشجوییشون کامل شده باشه و دیگر نخوهم برای هر table این فیلد رو دوباره پر کنم و اطلاعات به این فیل بفرستم
هر سطر از جدول دانش‌آموزان داری ستونی به نام شناسه (ID) و نام دانش‌آموز (name) هستند و در جدول دیگه كه جدول نمرات هستش شامل 2 ستون sid كه در بردارنده‌ی شناسه‌ی دانش‌آموز هستش و ستون نمره به نام score. حالا با استفاده از جستار زیر نام و نمره‌ی دانش‌اموزان با شناسه‌‌های مرتبط رو استخراج می‌كنیم:

SELECT students.id, students.name, courses.score FROM students,courses WHERE students.id=courses.sid;

و یا

SELECT id, name FROM students LEFT JOIN courses ON courses.sid= students.id;

students نام جدول دانش‌آموزان و courses نام جدول دروس هستش.
موفق باشید.

مرجع آدرس ها