سلام
سيستم عامل هم بايد با توجه به خواسته ها انتخاب شود.
خوب در زمينه اي مثل گرافيك مسلما ويندوز بهتر از لينوكس است و مكينتاش از هر دو بهتر
ولي در زمينه شبكه و قدرت مديريت شبكه لينوكس از ويندوز سر است(البته با توجه به مقالات ارائه شده)
بازم مي گم بايد به نياز توجه كرد و همه موارد رو سنجيد بعد انتخاب كرد.
و نبايد ناديده گرفت كه هر دو (بخصوص لينوكس) به سرعت در حال پيشروي هستند
در ضمن سيستم عامل ملي (كه نسخه اي از لينوكس) است نيز در راه است. پس بهتره اطلاعاتمون رو در موردش كامل كنيم.
سلام.
چون من همین الان عضو شدم بهتره که خودم رو معرفی کنم ، من احسان 21 ساله ، دانشجوی کامپیوتر هستم. من داشتم تو گوگل جستجو می کردم که به مطلب خیلی ابتدایی Melika برخوردم ؛ چند چیز هست که باید بگم ، واسه همین عضو شدم.
یکی جواب اینکه ویندوز خیلی از ویندوز کاربر داره که باید عرض کنم که تا پارسال 20 میلیون کاربر داشت ، الان که فبها ، دوماً واسط گرافیکی یا همون interface که جدیداً لینوکس توش ترکونده ، اگه می خواین واقعاً واسط گرافیکی رو ببینین برین لینوکس نسخه ی ubuntu رو از سایت
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] دانلود کنین یا سفارش بدین ، واستون رایگان از آمریکا می فرستن.
سوماً در مورد امنیته که باید عرض کنم تا حالا هیچ worm یا ویروسی واسش ساخته نشده ولی واسه ویندوز ماشاالله هر ساعت کلی ساخته می شه.
[ویرایش شد] لطفاً لحن رسمی و مودبانه و نگاشت حروف فارسی رو در فارس وب استعمال کنید.
در ابتدا ورودتون رو تبریک می گم و خوشحالم که به دلیل جواب به پست ها عضو شدید.
بعدش جای معرفی و قرار دادن اطلاعات شخصی در پروفایلتان است نه در پست هایی که می زنید.
در ادامه چند تا اشتباه در مطالعه مطالب قبلی داشتید که لازم دیدم توضیحات کوتاه ی بدهم ...
اگر پست های قبلی رو مطالعه می نمودید می تونستید توضیحاتی که نسبت به گرافیک و امنیت آن گفته شده را ببینید
و Windows هر دو از نظر Security داراي ضعف هستند اما از اين ميان تا کنون نقاط ضعف امنيتي بيشتري در باره Windows شنيده شده است. البته بايد به اين نکته توجه داشت که Windows طيف مخاطبان بسيار بيشتري نسبت به Linux دارد. به همين دليل شايد طبيعي باشد که نقاط ضعف امنيتي بيشتري از آن کشف شده باشد.
در صورتيکه در Linux براي تمام مسائل شبکه راه حل وجود دارد.
در ضمن اگر ردهت 9 به بالا را استفاده كردهباشيد به شباهت هاي انكار نكردني اون به ويندوز پي مي بريد
و .....
یکبار دیگر پست ها را بدون تعصب و با ذهنی باز بخوانید
در ضمن تمام پست ها منبع دارند ...