انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: Component art
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام به همه دوستان

اينجا كسي در مورد Component art و لينك دانلود اون چيزي مي دونه ؟

ممنون مي شم اطلاعاتتون در اين زمينه رو با ما هم Share كنيد.
سلام

يه مدتي بود كه اين تاپيك جواب نداشت ولي امروز من اين مطالب رو پيدا كردم گفتم دراختيار شما هم بذارم شايد برايتان مفيد باشد....

اگر اين چند وقته دنبال component  ها ي ASP.Net گشته باشيد ، حتما با Component art برخورد كرده يد، اين كامپوننت يك سري ابزار را به Toolbax شما اضافه مي كند. اين Object ها سمت client ساخته مي شوند و از Java script و API استفاده مي كنند و در Browser  هاي

• Internet Explorer 5-7
• Firefox 1-2
• Netscape 7-8
• Mozillas
• Opera 8-9
• Safari 1

به درستي قابل نمايش هستند. (كه مي شه تقريبا تمام Browser هاي موجود)

به دليل اينكه UI (User Interface ) ها سمت كاربر ساخته مي شوند سرعت بارگذاري صفحه را حتي تا 10 برابر افزايش مي دهند. و از نظر گرافيكي بسيار زيبا و چشمگير هستند.

به شما پيشنهاد مي كنم حتما سري به [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] بزنيد
اين كامپوننت به راحتي قابل دانلود است از طري خود سايتش و كرك آن هم در اينترنت بسيار زياد است، حتي اگر كركش را پيدا نكرديد مي توانيد از نسخه trial آن به خوبي  استفاده نماييد.

كامپوننت ديگري كه در كنار اين كامپوننت مي توانيد داشته باشيد ، كامپوننت charting  است كه مي تواند با قدرت بالا نمودارهاي گرافيكي ، حتس سه بعدي ، ايجادنمايد چه براي وب سايت چه فرم هاي ويندوزي
زماني كه شما از اين كامپوننت استفاده مي كنيد سه نوع طريقه استفاده از chart داريد :

Web Chart
Win Chart
SQL Chart

جالب است بدانيد كه SQL Chart  به راحتي براي شما گزارشات نموداري را رسم مي نمايد.
تمامي چارت ها امكان ارتباط به Data Base يا Array  ، Data Table  و . .. را دارند.

پس فرصت را ازدست ندهيد و براي زيبايي ، راحتي و قابليتهايي كه شايد با زبان هاي ديگر بسيار سخت و يا غير قابل پياده سازي است حتما سري به اين كامپوننت بزنيد

مطالب از سايت [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]  به صورت برداشت هاي شخصي خودم آورده شده است، اميدوارم برايتان مفيد باشد.

آره  آره  آره
مرجع آدرس ها