انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: چگونه پسوند صفحات وب را مخفی کنیم !!!
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام
يك آموزش بسيار بسيار جالب پيدا كردم ، احتمالا به دردتونمي خوره ،
احتمال داره شما هم مثل من شنيده باشيد كه امكان مخفي سازي آدرس در .Net وجود نداره، ولي اين يه آموزش كامل است براي انجام اين كار.

اميدوارم براتون مفيد باشه ،‌چشمک

اينم آموزش :
برای این کار راههای مختلفی در اینترنت وجود داره و که من به یکی از راحت ترین و بهترینشون می پردازم .
ابتدا باید در مورد یکی از متدهای موجود در دات نت که این امکان رو به ما میده صحبت کنم . متد HttpContext.RewritePath() به ما این اجازه رو می ده که به طور داینامیک آدرسی خاص که توسط مرورگر درخواست میشه رو به مسیری جدید redirect کنیم . به عنوان مثال هر گاه آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] درخواست شد ، به آدرس [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] وجود داره که لازمه دانلود کنیم . پس از دانلود این dll که نامش هست Intelligencia.UrlRewriter.dll اون رو به دایرکتوری bin وب سایتمون اضافه می کنیم (add reference) .
حالا به web.config رفته و در زیر تگ <configuration> عبارت زیر رو قرار میدیم.

void Application_BeginRequest(object sender, EventArgs e)
        {

string fullOrigionalpath = Request.Url.ToString();

if (fullOrigionalpath.Contains("~/Dir1/(.+)/"))
            {
                Context.RewritePath("~/Dir1/$1.aspx");
            }

}

و پس از تگ <system.web> ، عبارت زیر را :

<configSections>
<section name="rewriter" requirePermission="false"                  type="Intelligencia.UrlRewriter.Configuration.
RewriterConfigurationSectionHandler, Intelligencia.UrlRewriter" />
</configSections>

و بالاخره بعد از تگ بسته </system.web> عبارت زیر را وارد می کنیم :

<httpModules>
<add name="UrlRewriter" type="Intelligencia.UrlRewriter.RewriterHttpModule, Intelligencia.UrlRewriter"/>
</httpModules>

حالا کافیه در صفحه Default.aspx دو عدد Button بگذارید و در رویداد هر یک کدهای زیر رو وارد کنید :

<rewriter>
        <rewrite url="~/Dir1/(.+)/" to="~/Dir1/$1.aspx" />
</rewriter>

خوب اينم از آموزش !!!!‌

به نظرم توضيحاتش خيلي كامل ومفيده
ولي اگه بازم سوالي داشتيد همين جا مطرح كنيد با هم جوابشو پيدا مي كنيم. خوشحال

موفق باشيد.

راستي ،‌ مرجع : سايت پرشين تولز
نويسنده : amin_lili

مرجع آدرس ها