انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: گالری عکس
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام دوستان من یه سایت دارم می خوام واسه قسمت گالریش یه قالب گالری شیک و با کلاس داشته باشم که با کلیک روی هر عکس تو همون صفحه با افکتهای زیبا عکس بزرگ بشه
یعنی بتونم به راحتی غکسامو توش بزارم و تو اون قسمت گالری قرار بدم

دوستان عزیز لطف کنید منو راهنمائی کنید

مرسی
خيلي راه داره...
اسكريپت هايي هستند كه اين كار رو انجام مي دن...يكي از اين اسكريپت ها نويسنده اش يه ايراني هست...وبلاگ HORM...
مي تويند روي هاستتون ايميج گالري نصب كنيد...
مي تونيد MT نصب كنيد و بعد پلاگين فتو بلاگ MT رو هم نصب كنيد...
به گمانم ورد پرس هم پلاگيني براي اين كار داشته باشه...
خوب همون اسکریپتها رو بزارید لطفا کامل راهنمائی کنید

مرسی
اين اسكريپت فتو بلاگ...[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]...كه بدون نياز به ديتا بيس يه فتو بلاگ ايجاد مي كنه...
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]...اين هم نمونه فتو بلاگي كه با اين اسكريپت راه اندازي شده...

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]...يه سيستم گالريه...كه مي تونيد از سايتش دانلود كنيد و روي هاستتون نصب كنيد...

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]...سيستم فتو بلاگه...كه مي تونيد از سايتش دانلود و روي هاست نصب كنيد...
اينم يه نمونه از فتو بلاگي كه با اين سيستم راه انداي شده...[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]...

شما مي تونيد با [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] يا [ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ] كه اسم كاملش هست و پلاگين فتو بلاگ يا حتي بدون پلاگين فتو بلاگ، هم فتو بلاگ بسازيد...
اينم يه نمونه فتو بلاگ كه با MT و پلاگين فتو بلاگ راه اندازي شده...[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]...
»ن دقیقا مثل این وبلاگ می خوام بسازمش

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

اینو باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

khalvateman نوشته است:
»ن دقیقا مثل این وبلاگ می خوام بسازمش

[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

اینو باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

شما مي تونيد هم از سيستمي كه اون فتو بلاگ باهاش راه اندازي شده استفاده كنيد...و هم مي تونيد از ام تي و پلاگين استفاده كنيد...
در اين دو مورد تقريباً آشنا بودم...در مورد اسكريپت چون زياد كار نكردم نمي دونم ميشه قالبش رو به اون شكل در آورد يا نه...
اما دو مورد بالا ميشه قالب رو به اون شكل طراحي كرد...خصوصاً ام تي...
اگه خودتون بلديد سيستم رو نصب كنيد و قالبش رو طراحي كنيد...
اگه نه بايد بديد براتون نصب و طراحي كنن...

khalvateman

سلام دوست عزیز

می شه بگی از چه نرم افزاری استفاده می کنی

soltanyami نوشته است:
khalvateman

سلام دوست عزیز

می شه بگی از چه نرم افزاری استفاده می کنی

نرم افزار فراوان است . مثلا خود فرونت پیج هم این قابلیت رو داره اما ما یکسری نرم افزارهای فانتزی مختص این کار هم داریم که تنها کارشون ایجاد آلبوم های زیبا با بکگراند و استایل متفاوت است . البته یک سرچ ساده در گوگل شما را یاری خواهد کرد .

مرجع آدرس ها