انجمن‌های فارس وب

نسخه کامل: نسخه ی خاورمیانه ای Adobe Photoshop CS3
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام .
این خبر رو هم تو یک سایت خوندم ، گفتم بد نیست اینجا هم بزارمش ( البته با اجازه ی مدیر این قسمت ) :

نشريه عصر شبکه - ۱۵ شهريور ۱۳۸۶ شماره 55

اشاره :
شركت ادوبي نسخه خاورميانه‌اي محصولات جديد خود از سري CS3 را به بازار عرضه كرده است. در انتهاي نام اين نرم‌افزارها حروف اختصاري ME اضافه شده كه به معناي خاورميانه‌اي است. در اين نسخه خاص از فتوشاپ مي‌توانيد از زبان‌هاي راست به چپ، استفاده كنيد.

امكانات فراواني براي زبان‌هاي فارسي، هندي و ... در نظر گرفته شده است تا اين زبان‌ها بدون مشكل و به آساني در طرح‌ها به كار گرفته شوند.

در اين نسخه، پشتيباني از فونت‌هاي مختلف بسيار بيشتر شده است و فونت‌هايي كه به همراه ويندوز ارائه مي‌شوند نيز قابل استفاده هستند.

امكان جالب ديگر، استفاده از حروف كشيده است كه مخصوصاً در عربي و فارسي كاربرد دارند. شركت ادوبي فروش اين محصولات را نيز به شركت‌هاي ديگر واگذار كرده و اطلاعات مربوط به اين نرم‌افزارها را هم به سايت اين شركت‌ها انتقال داده است.

اگر از فتوشاپ استفاده مي‌كنيد، با به كارگيري اين نسخه، بدون نياز به هر گونه فارسي‌ساز، قادر به ساخت طرح‌هايي با نوشتار فارسي خواهيد بود. اين نرم‌افزار با قيمت 1600 دلار در بازار جهاني به فروش مي‌رسد.
آخیش چه چیز جالبی میتونه باشه! این فارسی سازها میکشن آدم رو!
باید منتظرش بمونیم...

CaCTuS نوشته است:
آخیش چه چیز جالبی میتونه باشه! این فارسی سازها میکشن آدم رو!
باید منتظرش بمونیم...

من فکر میکنم که تو بازار موجود باشه ... پس میشه گفت اون منتظر شماس !!

موضوع جالبی بود

ممنونم

ولی خوب 1600 دلار یه خورده سخته

می دونی که
خيلي جالب بايد باشه
نسخه كركش هم هست؟
نسخه کرک شده این نرم افزار هم اینک در مغازه های فروش نرم افزار موجود می باشد و شما نیز به راحتی آن را از لینک زیر به همراه کرک آن تهیه نمایید :

لینک های دانلود به همراه فعال ساز :
[ جهت مشاهده لينك عضو شويد ! ]

اینجا هم 4 تا لینک دانلود دارد :
سلام دوست عزیز ZigOoL من این نسخه رو خریدم 1000 تومان ولی نتونستم بریزمش آخه سخته می تونی کمکم کنی
دوستان هیچ کس یه پک نداره که روی Adobe Photoshop CS3 انگلیسی نصب کنیم تا خاورمیانه ای بشه؟
برای Adobe Photoshop CS4 توی پی سی دانلود بود اما برای Adobe Photoshop CS3 جایی ندیدم.
مرجع آدرس ها